Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi az a bieffe?
srácok
van 1 bieffe siakom, holtudnmék rá plexit venni?
köszi elöre is
pl. Pécs? FEMA üzletsor bent
Állítólag a legjobb protektorai vannak(zselés).Több tesztet nyert.
Hello!
Bukó vásárlása elött állok, és nem tudja véletelen vlaki, h Baranya megyében hol érdemes venni?Kb 40e a padlű és vmi jót szeretnék.
Hi. Nemtom milyen árkategóriában veszel de én jókat hallottam róla. sztem jó minőségü ez a márka . Egyszer vettem egy SuperBike ujságot abban volt ez márka a szupercucc résznél és elég meggyőző volt számomra.(270 volt az ára) full extrás volt .bár ennyiért már az legyen... ennyi az ösz tapasztalatom erröl a márláról
Üdv!
Érdeklődnék hogy van-e valakinek tapasztalata a kushitani ruhával kapcsolatban. Valószínüleg most fogok venni és érdekelne pár vélemény róla
Hali!

van egy eladó Sixsixone crossbukóm. szürke-fekete, dupla D-gyűrűs, mosható belső, nagyon jó állapot.eladnám, vagy elcserélném(ráfizetéssel is) 44es crosscsimmára. érd: nemeth.gabor20@chello.hu, vagy 0
0630/305-96-17
Hát én azért örülnék ha már elmenne,az unokatesom már rágja a fülem hogy mi a helyzet.egyébként ha nehezen tudsz feljutni Bpestre akkor hozád közelebbbi helyre isa le tudom hozni a ruhát.
...oké semmi gond nekem se olyan sürgős :) A felpróbálást meg majd megbeszéljük ... üdv!
Szia ystee!Neharagudj holnap fogom leméréni mert a ruha a nagyimnál van Budapesten és pedig Szentendrén lakom és az elmult napjaim picit zsufoltra sikeredtek,mé geyszer elnézést.Holnap meg kapod a méreteket és remélem jó lesz,de mindenképpen megkéne probálni az a tuti.
Én meg pontosítottam, hogy mit láttál ma és mit árulnak a Motorline-ban
Azt mondtam hogy ilyesmit,nem azt hogy pont ezt
Ettől függetlenül ez Dainese volt
de én is láttam már korábban légzsákos spidit,dainese-t még nem
Ez Dainese ruha
A Motorline Spidi-t árul
Asszem a Motoline árúl ilyesmi szerkót.
Hi Csabi28 ! Mérd le nekem a rucidat ! ! ! Mert úgy láccik elfelejtetted
Ilyen ruha kell!
Légzsákos. Gondolom, nem lehet olcsó.....
Köszönöm a segítséget. A jövő héten meg is veszem.
Én 2 helyen is láttam: az egyik a DangerBikes, a másik a MotorLine. Árban 3ezer körül vannak, nekem macska és tigrisfüleim voltak. De vigyázni kell vele, mert könnyű elhagyni, ha nem ragasztod fel vmi ragasztóval, a tappancsok nem tartják meg. Én annak idején "Gumioldat" nevű kerékpárgumiragasztóval rögzítettem, mert ez áttetsző, nem rongálja a sisakot és ha nagyon bekoszolódik (Bp-en tuti), könnyű leszedni, majd újra rögzíteni.
Sziasztok!
A kedvesem sisakjára keresek ördögszarvakat, csak nem tudom, hol lehet ilyet venni. Ha valaki tudja, árulja el!
Köszi
köszi láttam, csak általában én nem vagyok itt szombatonként. De megoldható
szombatonként is nyitva vannak