Nekem meg az a véleményem hogy hidegben autóba ülök, nem kockáztatom meg azt hogy a hidegben ne tapadjon a gumi és elcsússzon a vas..
Az hogy az ember csak "jó" időben hozza ki a vast az nem azt jelenti hogy szép motort akar, hanem azt hogy vigyáz rá és évek múlva is újszerű állapota legyen, ne pedig egy ütött kopott szartalicska..
Így még talán a kövekező gazdái is élvezhetik a motor szépségét, teljesítményét, jó műszaki állapotát.
De mindenki azt csinál a vasával meg azt aggat rá amit akar. Írtam hogy az én véleményem.. Nem kell mindenkinek tetszenie..
Ja és láttam már motoros futárt azért elesni a simsonjával, mert integetni akart de ilyen kézmelegítőben volt és beakadt a keze..Nem tudtam hogy sírjak, vagy nevessek a szerencsétlenen...Hajrá!
értem. Tudod mi az undorító? A motoros, akinek kifolyt a bele a kamaz kerek alatt, mert elfagyott újjai miatt nem tudta behúzni a féket reakció időn belül. Aki szép motort akar, az tárolja burokban, és csak kánikula idején hozza ki 0% páratartalom mellett. Aki használni is akarja, annak mindez tökmag mind1.
Amúgy a térdvédő műanyag is undorító, és "robogós" kinézetet kölcsönöz a motornak. De vidámabban fog szaladgálni a gazdája 70 évesen, mint az aki szétfagyasztotta az ízületeit. Ez a véleményem.
Amúgy minden respektem a motoros futároknak! Hóban, esőben nyomni nap-mint-nap, ez nem semmi! Én biztos nem vállalnám be. Respekt
Valaki próbált már ilyet: http://kelomotor.hu/kezmelegit...
Ha ér valamit a kézmelegítő, lehet, hogy beruházok rá, más téli kesztyűben is lefagy a kezem 0 fok környékén hosszabb távon :)
Méret probléma miatt eladó egy új Arlen Ness bőrruha,egy honapja vásárolt,48-as méret,az ára 83.000ft
Teljesen új aruha és a blokot is adom hozzá igy a garancia is meg marad.
van tekintélye.!amikor haverral kinnt állunk a ház előtt, beszélgetünk, a cigányok(no rasszizmus) viszik a vasat a méhbe felugrott a kerítésre a kutya, kidugta a fejét cigány pali igenycsak nagyon lesett a samara ablakából.
Hello
Én még a őszi szünetbe vettem pestről használtan egy téli kesztyűt. "-2 hónapot volt használva. Egy kcsit otromba nehét behúznia a fékeket meg a gázt az első pár 10 kmben elég elfáradtak a kezeim de már sikerült megszoknom. Jól össze leeht huzni a kesztyűt csuklónál nem fúj be a szél. A márkája az "BEL" ez van ráirva elétembe nem láttam még. Bolti árat ne tudok 3000 ezerért vettem. Pestről.
Ja lehet baja a sisaknak! Mert ami benne van anyag az az ütéselnyelő rész sérülhetett szóval a következő balesetnél már nem tudna megvédeni. Szóval szerintem is nézz egy másik sisakot. Ja és joci az rs-sel estél?
No én is autóba ülnék kedves motoros társ, ha lenne mibe
Marad a buszozás hamarosan...