Próbálna meg valaki a Gizimmel kilógatott testtel kanyarodni... Hihi, a kőkorszaki futómű egyből elkezd kiabálni,hogy nem kéne erőltetni. Bár egy jó kis drift még kerekedhet belőle...
A másik dolog, hogy ha már van itt más parkolómenő is, egy tempós jól eltalált szűk fordulóban abszolút nem kellett még soha lelógni a motorról pedig a lábtartó már karcolt meg néha a kipu is...
hát az má cink ha valaki más örömére teszi le a térdét. meg nem hiszem hogy ezzel bárkinek is örömet okozol, vagy menő leszel. ez neked jó, na érted :)
engem egyszar kapott el a hév budaörsön és jó nagy taknyolás lett belőle... ha valaki nem jár pályázni felesleges h az olajos szar úton eless és a fejed előtt álljon meg a busz:)
térdkoptató pici tudást feltételez. aztért mondom h pici mert langaléta lábuak akárhol leteszik mindenüket. de hónapokig szűz koptatóval járkálni oyan mint nyelvvizsgát venni a piacon:))
A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is!
Ár: 45,000Ft
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Tel: 30/680-2519
forgalomban nem is túl 1szerű letérdelni, akármilyen jó is az út. Én egyszer bepróbáltam, félig le is dobott a mocc, de megfogtam :))
valami parkoló, udvar király erre, persze a legjobb a pálya!
(itt még nem volt térdkoptató, picit régi kép)
én sem itélek el senkit, hisz nincs miért, mert a ruháján van a térdkoptató és szűz? nem érdekel...
meglássuk mit hoz a tavasz.
térdkoptató pici tudást feltételez. aztért mondom h pici mert langaléta lábuak akárhol leteszik mindenüket. de hónapokig szűz koptatóval járkálni oyan mint nyelvvizsgát venni a piacon:))
veletek ellentétben, nem más véleményére adunk, hanem magunkért motorozunk és viselkedünk. jó persze az is számít de akkor is.
ja és mondom, nem akarok itt semmilyen izét már megint kirobbantani, már úgyis annyi gond volt és van is. csa nem egyeznek a véleményeink. ennyi
A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is!
Ár: 45,000Ft
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Tel: 30/680-2519
valami parkoló, udvar király erre, persze a legjobb a pálya!
ne szívd mellre ,nem komoly, max 1 picit