Amúgy meg ha jól tudom a ZF-9 kifutó modell, ugyanúgy, mint az FG-14 is a HJC-nél, szal ha valaki ilyet akar venni, akkor csipkedje magát, nem véletlen, hogy le vannak árazva... (az enyém pár hónapja még 60 körül mozgott, szezon végére tartósan levitték 30-ra, mert megjött az FG-15, az utódja)
Nekem is HJC sisakom van, szerintem e kategóriában jobb, mint mondjuk a Lazer...Mielött megvettem volna, rendesen átnyálaztam a fórumokat, mik a vélemények a HJC sisakok különbözö típusairól. (Ès itt hangsúlyozom, MÁSOK véleményei, akiknek voltak tapasztalataik e sisakmárkával.) 2 típus mellett találtam kifogásokat, az egyik a hjc fullcarbon sisakja, ami állítólag kurvahangos, sipol, fütyül, a másik az általad választott sisak, amire többen azt mondták, hogy igencsak szeles...Egy emberkének folyamatosan megfájdult benne a feje, állítólag emiatt. Ismétlem, nem saját tapasztalat. Nálad lehet semmi gond nem lesz vele, ha tudod, vidd el próbakörre. Nekem FG-14-esem van, tökéletes, eddig. Remélem megnehezítettem a választást
Köszi mindenkinek! én is néztem már parillában sőt kérdeztem is tőlük hogy külön nem vehetnék e kabátot de nem ugyhogy nem tudom már hol lehetne találni csak kabátot (akár használtban is)
Kösz ike
Hát 5év az bőven elég sztem egy sisaknak
Addigra úgyis bolhyosodik,kocszosodik,karcolódik iesmik
Szval sztem ZF-9 tulaj leszek
Úgyis 24.-én már 16 esztendős leszek Legalább tudom mit szeretnék
Ugyan ilyen ruhám van pirosban. Nagyon jó a strapabírása és a szellőzése. Én a parillánál vettem, lehet van nekik külön kabát is eladó. 115.000 volt a komplett ruha.....mondjuk 4 éve...
Ne érts félre: nekem semmi bajom a Lazer márkával, sőt! Tudom, hogy crossban etalon a márka, gondolom gyorsmocira sem csinálnak szart.... Az uccsó nagy vihart kavart teszt győztese egyébként pont egy Lazer kupak, megelőzeve az összes 150-200 ezres csúcs kupakot.... Én 70-ből megúsztam az Arai RX-7-et, melyet a motoGP versenyzők harmada hord, ezért ez van most, de van pár sisak magyar bolti áron 30-50eFt között, ami ugyanúgy vagy még jobban is teljesített az angol teszten...
Amerikából pl: 6-10 munkanapot írnak egy csomagra. A munkanap szó a lényeg, mert ha van közben ünnep meg ugye szombat vasárnap akkor az nem érvényes. Ha az alap 10 napot veszed az ugye adja, hogy 2 hét mire ideér a cucc. De apróbetűben megemlítik, hogy csúcsforgalom esetén erre nem vállanak garanciát ez egy átlagidő, tehát az 1 hónap is könnyen bejöhet. Nem beszélve arról ha vámolni kell mert az megint 2 nap vámon dekkolás minimum de van mikor több lehet 1 hét is aztán kapsz 1 levelet lefaxolod a számlát a vámhivatalnak, és ők 1-2 nap múlva küldik a csomagodat majd a postásnak jaktolod az összeget amit megállapítottak határozatban. Szóval az 1 hónap lehetséges. De ilyen feltételek mellett érdemes ezt előre tisztázni. Én megértelek téged is az eladót is.....
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Addig csak jut neked is.
Bakker felejtek.
Ma jókor tévedtem erre.
Én is köszönöm a tanácsot!
Apropó! Mugen kabátról valami tapasztalat? 20k körül láttam, azon is nagyon gondolkodom...
Hát 5év az bőven elég sztem egy sisaknak
Addigra úgyis bolhyosodik,kocszosodik,karcolódik iesmik
Szval sztem ZF-9 tulaj leszek
Úgyis 24.-én már 16 esztendős leszek
Egyenlőre maradok szerintem az olcsóbbnál, s egyszer majd egy Arai lesz a végállomás.