Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de van elől, csak a tiedtől lentebb és középen
holnapra: puskázz, lopj, csalj, hazudj - ebből lehet megélni félretéve a viccet, amikor én érettségiztem '94-ben......más világ volt.
Biztos azért mert nem vagy szőke és nincs elöl légzsákos ruhád!
kb....
hát vmi legálisnak kinézőről
aha, én is mikor vigyorogtam a zsernyákra, próbáltam oldani a hangulatot, azt mondta szemtelenkedni akarok vele és rendesen feleljek a kérdésekre
kösszi! igyekezni fogok
amúgy milyen vágottra gondoltál? mint a pl: I_I alakú megvágás, vagy egy gyárihoz hasonló mintázat?
én leszedtem a feliratot mind a négy oldalról
most már csak : FOR hájgvéj use
ez elsővel kicsit több volt a munka mert arra az volt írva hogy csak verseny felhasználásra
hölgyek előnyben, én ha mosolygok max szájbaver
sztem aludj egy jó nagyot azt csá... nem kell izgulni

nem voltam szar matekból, sima ügy volt
jaja, de ha szépen mosolyogsz, akkor elnézik, vagyis nem arra figyelnek.
meg szerintem azért 100 felett nem is nagyon kell menni

semmi jó tanács nekem holnapra?
akkor sztem megveszem giraffe tol a mutantot.... én má nem szívózok a rendőrökkel, basztak meg épp elégszer
lehet, lehet, csak nem szabad
én má megszoktam... az évek meg a rutin, de nem is nagyon lehet többel menni, max éjszaka
most akkor vágott slick el lehet veretni közúton vagy nem ?
ott még nem motoroztam csak autót vezettem de elég vicces tud lenni még motorosok nélkül is télen
nem csak már elég szakadt, kilukasztottam, tört csatt , stb....
a faszom ... h minden cuccom most érte el a cserés időszakot.

csizmát illene már vmi szebbett, szemüveg már ütött kopott, kesztyű is elég krosszos...
két gumira nekem is be kéne neveznem valami Dunlop mutant szintűre vagy hasonlóra

jó a slick meg minden csak nem lett egyenletesen megvágva és ezért valahol már kicsi a minta
Több...amúgy csizma miért kell, Te krosszoztál, azzal a csizmával mi lett, eladtad a motorral együtt?
nálam ez az átlagtempó, többel nem megyek mert volt már balesetem, nem is kicsi....

meg hát bp n életveszély száguldozni, inkább pályán húzom neki ott viszont elég jól az eddigi meglátások szerint
Igen, erre rájöttem én is!
lássuk csak, A KÖVI 3 hónapban kell vennem:

- bőrruha
-szemüveg ( Luki már meghozta ) már csak ki kéne fizetnem
-kesztyű
-csizma
-gumi

hát lesz vagy 200 k ... ha nem több