Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Most vettem egy Kinget. Gumi csere előtt állok és kíváncsi vagyok Ti milyen gumit ajánlotok rá, az tuti, hogy hátulra /55-öset fogok tenni, csak mik a tapasztalatok?
hali, nekem volt valami doboz, agyalok a nevén, megvan: hepco becker, topcase volt. .. 260-at bírta, de egy idő után meg kellett erősíteni.. (130 vaolt ráírva) azért óvatosan húztam neki. már amennyire lehetett, ugye..:))))))) nem győzött meg ennek ellenére...
Szia! Nincs
Szia. A dobokban van E betű gyárilag? Köszönöm
Köszi!
Szia
Motul 7100 10w-40
Ha az enyémet vetted meg-Givi dobozok, Yoshi karbon, k&n filter, power commander-jelezd. Olaj Repsol 10w-50.Xenon nekwm is minden mocimban volt, még az osztrákok sem kötöttek belém.
Ok! Akkor mi a legbeváltabb a békába v busába?
Én sem tenném bele a 300V-t, de te tudod.
Nem tudom sracok
Egyreszt jogilag sem tiszta a xenon a motorban elvileg lehet. Masreszt ha rendesen fel vagy oltozve normalisan motorozol a varosban s ha a rendorbacsi megallit normalisan beszelsz vele nem gondolom hogy egy xenon miatt buntetnenek vagy eppen a nem e jeles dob miatt.
En fontosabbnak tartom higy messzirol lassanak s ha emiatt kockaztatok egy buntit ám legyen. S most raktam bele a gyari tukrokbe egy cob ledsort. S ha emiatt buntetni probalnak allok elébe..
De persze mindenki maga dont
Csak egy rövid bejegyzés, ami a 300V olajról jutott eszembe:
"A versenyzéshez szánt olajok elsősorban abban különböznek a hagyományos olajoktól, hogy a motor hosszú távú védelme helyett a legrövidebb alatt elérhető legnagyobb teljesítményt hozzák ki a motorból. Pl. a motortisztaság és egyéb szempontok másodlagosak - a kenés, azaz a súrlódáscsökkentés érdekében minden más feláldozható.
Így ilyen esetben szerintem jó választásnak számítanak az említett versenyzéshez ajánlott olajok, csak ne várja el tőlük hosszú távon ugyanazt a hosszú távú védelmet és motorélettartamot mint a gyárilag előírt olajtól.

Üdv, Olajdoki"
Személy szerint nem tenném bele, túl nagy a büntetés ha elkapnak vele! Személy szerint gondolkodom egy morimoto projektor beépítésén. Egy ilyennek egy osram nighbraker izzóval is igen komoly fénye van. Persze jóval drágább,
Hali. Megköszönném a képeket, minden segítséggel beljebb vagyok hogy valami tartó kerüljön a vasra. Azért néha kell a hely a cuccoknak nem csak a veretés játszik
Nekem mar 5 motoromban volt. Eddig semmi bajom sem volt vele. A motostyling.hu tol vettem. Nyilvan ebayen olcsobb de ez eddig bevalt. Nincs igazabol markaja csak annyi hogy most mar a mini slim trafosom van
Valaki használ utólagos xenon világítást? Tapasztalatok, melyik jó, melyik nem?
Persze okk
Szia!
Köszi! Legyen már végre 20 fok, és akkor begurulok a hollóshoz, itt van 4 km-re. A másikon is ők intézték. De ha elakadnék lehet élek a lehetőséggel :)
Szia
Hosubanal pikpakk elinteztuk. Forgalmi fenymasolat km allas, alvazszam foto. Leszedtem bevittem kaptam az ujat s felraktam. Sima ugy. Kb 2 hetet vartam mig szoltak h megjott. Mindent emailben el tudsz intezni csak egyszer kell bemenned. Nem javitjak original ujat kapsz a ket kis muanyag bilincset is kapod. Legalabbis a busanal azzal van rogzitve. Ha kell kontakt szolj van.
Sziasztok!
Visszatértem a B-King tulajok körébe...
Most kezdtem leszervizelni, takarítani, már darabokban is van a hátsó része. Gyári gumit alig bírták leszedni róla :D.
Olajból lehetőség szerint Motul 300V fog belekerülni, ebben én még soha nem csalódtam.
Jelenleg az undormány rendszámtábla tartó kerül megreformálásra. Amin ledöbbentem, az a gyárinak a súlya, nem sajnálták belőle az anyagot.
Dobozt én nem tennék rá, Bagsternak vannak jó táskái, igaz ezek tanktáskák, vagy van a hátsó ülésre fogatható táska is.
Kaptam hozzá egy visszahívó papírt (gondoltam nem vitték még el, merthogy az 2009-ben is volt ilyen már), de azt nem tudtam, hogy a második nekifutása a suzukinak a fesz.szabályzó megjavitására...
Van egy pár eladó Yoshimura TRC karbon dobom bekötővel, db killerrel, bilincsekkel és rugókkal hát ha valakit érdekel.Szép állapotúak, szinte karcmentesek.
Szia!
Nekem van oldaldoboz tartó konzolom, mikor vettem a motort rajta volt de én nem fogom használni. Van hozzá top case tartóm is nem gyári, ara még próbálok rájönni a felfogatására.
ha gondolod köldök fényképet amikor a motoron volt...
Köszönöm szépen a választ, megkeresem az Zweirad-ot, hátha valamit tudnak mondani. Hepco&Becker gyárt hozzá, de 80ezer a doboztartó ,oldaldoboztartó 55ezer, még futok pár kört hátha lesz valami kedvezőbb, inkább a hátsó dobozt kedvelem, mint az oldalsót. :)
Ok! Ha elkészül küldök majd videót.
Ha esetleg majd erre járnál és ha a tied kész, megcsinálhatnánk az enyémet is
Még magamnak nem de már másoknak már meg. Most a indexnek a oldalába fogok ledeket tenni, ahol amúgy is úgy néz ki mintha ledek lennének.