) Gondolom a tulajdonos ülne rajta, de Chrobák Jani is szívesen segít.
és kisebb 190-195-ös hátsó gumi.Volt visszahivás a fesz.szabályzó miatt/alul volt méretezve/ ill. a kuplungkosárrögzitő csavart menetrögzitöztük be, mivel hajlamos volt a kilazulásra. Amugy más hibájával nem találkoztam. Szervizintervallum a szokásos:6000 km-ént. Az első olaj Castrol volt 1000km-nél. egy rakás fos. Csattog a váltó, 5-6 között üreset talált. Második olaj 3100km-nél MOL 4T Racing 10W50 nagyon ott van! Csendes a váltó, nem talált üreset, nem csipkedi, nem habzik, csak jókat tudok mondani róla. Harmadik olaj 6400km-nél /most cseréltem/ Motul 7100 10W40 nem tudok mondani semmit mert még nem vele annyi km-t, hogy véleményem legyen. Eddig jó. Azért cseréltem benne 3000-nél is olajat mert a motor 2010-es évjáratu és van benne most 6400 km. Nem sokat megyek vele mivel dolgozok hétvégén is, és ezért is elakarom adni. Fogyasztás: nem számolom mivel nem azért vettem motort, hogy nézzem mennyi a fogyasztás, hanem ezért, hogy élvezzem. Előzésnél nem kell vele baszakodni
nagyobb sebbességnél
nagyon stabil, csak egy kicsit nehéz rajta maradni
. Hosszu távon is kényelmes. Fék:nagyon jó. Ezt a nagy motort is képes megfogni, Jó volt ugy is , hogy a visszaváltás is besegitett
Kérdezed még a szerelőket: eddig nem volt rá szükségem, amugy meg SUZUKI szerviz, ha olyan vagy B-King, Hayabusa fórum.
lehet, hogy mindenki vereti neki
Szeva!
eszmeletlen durva latvany volt.
Plussz ugye kérdés,h a sérülésedből lesz-e maradandó.. Majd jelezz. üdv.
http://m.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_b-king-8216966
Ez a motor nagyon szép. Nem tudom, hogy mennyit szánsz rá, meg, hogy tetszi-e. Az tuti, hogy nagyon régen hirdeti, szóval lehet, hogy enged az árból