Sokkal nyugodtabb vagyok, ha 12 ezrenként belecsavarok egy újat (negyed áron) és arról biztosan tudom, hogy elvisz az Olasz tengerpartra és nem áll le a gép 1000 Km-re itthonról az autópálya közepén. Arányait tekintve ha szerencséd van és tényleg kibírja akkor is ugyan ott vagy, csak előre elköltöttél egy csomó pénzt... Egyébként lehet, hogy ez az Iridiumos téma majd valamikor nagyon jó lesz, de jelenleg nagyon gyerek cipőben van még. Több hivatalos autó és motor márkaszervizével kapcsolatban állok és az ő tapasztalataik alapján is állíthatom, hogy tényleg paraszt vakítás. Az ügyfelek sorra hozzák vissza az Iridiumos autókat, motorokat, hogy egy vagy több gyertya megadta magát és cseréljék vissza hagyományosra Ennyit az általad lehetetennek tartott dologról.... Vegyünk pl egy sor 4-es vasat. Egyik gyertya megadja magát akkor nem elég csak azt az egyet kicserélni, mind a 4 cserés. Kidobva ezzel több ezer Forintot. Attól hogy valamelyik gyár rengeteg pénzt öl valamibe, még nem jelenti azt, hogy jó is lesz az a végén. "Vissza kell keresni a pénzt, adjuk el jó pénzért annak aki bedől nekünk." elv befigyel... Egyébként ha az Adok-Veszek topiba írsz akkor nem írok, de mivel ez egy olyan fórum ahol a tapasztalatokat írják meg így írtam. Nekem (és sok autós és motoros ismerősömnek) ez a tapasztalata az Iridiumos gyertyákkal kapcsolatban. Ennyi...
Üdv
De azért köszi.
most veszek motort, és nem tudom eldönteni, hogy Dl 650-t, vagy Yamaha TDM 900-as lenne jobb választás. Mindkét motorról jókat olvastam, és mindkettő nagyon tetszik. Ha van esetleg olyan aki mindkettőt ismeri, írhatna a tapasztalatairól.köszi!