Drz-re utcai világítás és visszapillantó szett, igény szerint féklámpa kapcsolókat is adok hozzá. Akit érdekel dobjon egy e-mailt vagy megtalálja a hirdetéseim között.
tázlár felé van valahol egy "pálya" ilyen kacskaringós hosszabb nyomvonal, ismerős?
valamerre arrafelé egyszer összevesztem egy őstermelővel azóta nemigen járok arra
Akkor nem tudom! A felsorolt utcák valamelyikében kell kérdezősködni, valaki biztosan meg tudja mondani, hogy mivan! Én tegnap Tázlár-Fisherbócsa-Bugac környéken motoroztam. Ha jobb idő lesz, akkor egyszer gyere el arra motorozni! Kb. 15-20 Km neked is és nekem is. Sok erdő, meg buckák!
Igen Soltvadkert. Már rég voltam nála, a régi motorjaimhoz csinált betéteket. Azok jók voltak. Nekem ez a száma van meg: 0678482036. A címet nem tudom, de vagy a Jókai, vagy a József A., vagy a Wesselényi utca valamelyikében van a műhelye. (Ha létezik még a cég ebben a gazdasági helyzetben!) Te merre szoktál motorozni?
na igen csak ha nem szedi ki akkor kintébb lesz a karmantyú mint kellene és jobban fogja a dugattyút
és valószínűleg emiatt nem megy vissza, és fogja a tárcsát
amikor új gumikat tettem bele úgy kijött a kerék hogy nem is fogta, azóta eltelt egy év és már kicsit megfogja
egy varrótűvel simán kijön, ha nem fakezű akkor nem tudja elrontani, csak amikor a porvédő szélén a két kis perem nem ép akkor már semmit sem véd
olyan 3 ezer lehet 1 porvédő és 1 karmantyú, elejébe ugye 2db kell de hátra csak 1
ilyen kicsi pénzért meg szerintem kár skótoskodni
ezer féle motorba ilyen kell, ami van épp a közelben attól kell rendelni
Nem tudom. A kocsim dizel és abba sokkal többet tankolok, ezért már többször is a dizel pisztolyhoz nyúltam amikor a motorba akartam tankolni. Most nem emlékszem, mert egy haverral beszélgettem miközben tankoltam. A rendszámom fele nem olvasható a rárakodott koromtól. Holnap kimegyek a kútra és visszakerestetem a tankolásomat. Nem sok maradt benne, azt meg leengedem mosóbenzinnek.
Holnap szét fogom szedni a nyergeket és megnézem hogy állnak.
Mi az a 5.1?
Mail-en keressen!
néztem, szép volt nagyon. csak sajna nem volt rá elég
trobi-t keresd!
Valaki meg tudná nekem mondani legyen szíves, hogy ugyan ilyen dekni védőt kitől lehetne beszerezni?
Igen van egy pár kitaposott vonal.
majd ha nem sikerül légteleníteni akkor 1 sörért elárulom a titkot
valamerre arrafelé egyszer összevesztem egy őstermelővel azóta nemigen járok arra
egyedül nem sok kedvem van messzire menni
rákerestem a tel.számra valami rendezvényszervező fax száma most
Igen Soltvadkert. Már rég voltam nála, a régi motorjaimhoz csinált betéteket. Azok jók voltak. Nekem ez a száma van meg: 0678482036. A címet nem tudom, de vagy a Jókai, vagy a József A., vagy a Wesselényi utca valamelyikében van a műhelye. (Ha létezik még a cég ebben a gazdasági helyzetben!) Te merre szoktál motorozni?
eladó ktm exc - drz csere érdekel
és valószínűleg emiatt nem megy vissza, és fogja a tárcsát
amikor új gumikat tettem bele úgy kijött a kerék hogy nem is fogta, azóta eltelt egy év és már kicsit megfogja
egy varrótűvel simán kijön, ha nem fakezű akkor nem tudja elrontani, csak amikor a porvédő szélén a két kis perem nem ép akkor már semmit sem véd
olyan 3 ezer lehet 1 porvédő és 1 karmantyú, elejébe ugye 2db kell de hátra csak 1
ilyen kicsi pénzért meg szerintem kár skótoskodni
ezer féle motorba ilyen kell, ami van épp a közelben attól kell rendelni
ha igen ki az az ember? kipróbálnám milyen betéteket csinál
Holnap szét fogom szedni a nyergeket és megnézem hogy állnak.
Mi az a 5.1?
Mail-en keressen!