Szeva, nekiugrottam még az este még egyszer, és sikerült, gumikalapáccsal kikocogtattam a végét, utána meg egy hengeres akármivel kiütöttem az összekötő felőli oldalát, alig volt benne valami, becsavartam Dryvit hálóval vagy mivel, megtömködtem,utána vissza az egész, és sokkal faszább hangja lett :) Köszönöm azért hogy segítettél/segítettetek!
az összekötő cső felől kéne szétjönnie, de valószínű nem fog, mert igencsak felmelegítették a palástot és úgy húzták rá a belső csőre. Megoldás: kb 1cm-rt lekell vágni az összekötőcső felőli végéről és úgy tudod széthúzni, a belső csőt úgy is kalapáccsal tudod csak kiverni belőle. Aztán a perforált csőből levágsz ugyanannyit mikor visszafele szereled, illetve érdemes átköszörülnni körbe a belső csövet hogy legközelebbi szétszedésnél ne keljen szétvágni. Remélem érthetően leírtam, ha nem akkor írj rám
Sziasztok
A hátsó fékmunkahengerem(tehát a fékpedálnál levő főfékhenger vagy mi) ereszti a fékolajat.
Van erre valami trükk, felújítószett, vagy tömítés?
Vagy vennem kell egy komplettet...
K3 drz400s
H&H alsó 34-es + felső L-es: 25,000 (újszerű)
még nincs késő,elérhető vagyok fonon
Tudnál élesebb szebb több képet készíteni az összekötő csőről,na meg hogy melyik fajtára való?!
Köszönöm
címem: drz400@citromail.hu
Nemsokára megjön főnix,majd ő elmondja hogy sikerült neki,mert már találkozott ilyen problémával!
Itt a számom,hívj fel és megbeszéljük a részleteket!
06 30 635 9305
Namura talptömítés (új)2500
gyári villarugó 4000/pár
első sárvédő 2000
48-as hátsó lánckerék 1000
kipuf hővédő 2000
kipuf összekötőcső 5000
A dobról nem adod el külön azt a sárga védőt?
A hátsó fékmunkahengerem(tehát a fékpedálnál levő főfékhenger vagy mi) ereszti a fékolajat.
Van erre valami trükk, felújítószett, vagy tömítés?
Vagy vennem kell egy komplettet...
K3 drz400s
számom: 06 30 635 9305
de az xl600hoz jó, igaz ahhoz is adták, szóval ebből létezik több méret is
az xr-t emelte,nem volt kicsi
manapság én is széknem használom,és még jó is mert állítható
kisszék és nagyszék egyben
ami nekem van nem jó a hondához túl alacsony
na de ajándék lónak nem nézze az ember a fogát