Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feltettél egy galériát ezzel a kérdéssel,vettem a fáradságot és elmondtam,hogy szerintem mi a történet.
Annyi kraft sem volt benned,hogy azt mond "fogd meg a faszom"!
Most meg itt is okoskodsz!
Tanulj meg motorozni egy ilyen régi szarral,oszt jó lesz
https://new.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/dr-z_400/suzuki_dr-z_400_s-11508124
írtam üzenetet
egy ilyennel jobban járnál: http://www.ebay.com/itm/408666...
egy könnyű cross elsőláb egy nehezebb motorban közel sem fog úgy működni ahogy tervezték
ha meg átszelepelteted+ rugót cserélsz akkor meg egész drága lesz a játék
Hali :)

Dr 600-ban cserélt már valaki elejét ? Szeretném kicserélni az elejét valami régebbi cross -éra, mert elég lanyha az a futómű elöl. Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban ? Belemegy egy régebbi cross gép eleje kompletten ?
Szia!
Mire volna szükséged?
írj e-mailt: [email protected]
üdv.
Sziasztok.
Dr650- hez keresném ezt az alkatrészt.
Előre is köszi
Veletlen volt , elnezest
LTZ 400 fórum
Sziasztok. Mik a tapasztalatok DRZ 400 ról 2004-2008 ig nézzegettem, https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_e-11394773
Köszömöm a segitséget
Üdv Urak ! Nicasilos hengert ketesnèk E drz hez nincs vèletlen eladósorba valakinek ? Lehetöleg nem romma kopott ??
nem mennek, annyiért árulják
pl haver vett ősszel egy drz-s kivitelt 470ért lejárt műszakival endúró és sm kerékszettel
egy kuplung-gázbowden csere, kuplunlamella és rugócsere, láncszett és féktárcsa-fékbetét csere után tökéletes lett
nem ment rá egészen 200 ezer és tökéletes állapotú lett amire vagy 10-15 ezerig nem kell költeni semmit az olajon kívűl
szóval az 1 millás drz az olyan hogy lehet elviszi valami madár de nem sok esély van rá
Üdv
Drz supermotok miert mennek 1 millába ? A nagy reszuk E tipus ,koltseges az átalakitás ? Illetve mi a reális ár érte ?
SUZUKI DR 250-re keresem a bekarikázott idomot ( akku fedél ), illetve a légszűrőhöz való bajonettzáras gyors csatlakozót. Ha valaki tud, írjon !
Köszi szépen válaszod.. akkor azért kivitelezhető..
üdv
Az az első kérdés hogy volt-e valaha forgalomba helyezve az unió területén
Ha igen akkor kell rá e-betűs világítótestek(az első lámpába nekem mindig keresték a helyzetjelzőt, féklámpa, rendszámtábla tartó, km óra, és láncvédő, 2 tükör, persze e-jelzésű gumi is kell
Aztán ha nem ordít a kipufogó akkor borítékolható a rendszám
Ami hiányzik azt meg megkérded egy bontóstól majd mond árat
Ja és egy piros macskaszem hátra
SZiasztok
E típust mekkora meló átalakítani forgalomba helyezéshez? sacc kb összeget tudtok mondani?
üdv
Gábor
Szia,

írtam mailt is!
Mi lenne az ára illetve helyileg hol van? Kimeneti rész átmérője mekkora??
Supermotot vennék
Üdv .
Drz-t szeretnék .Fő felhasznalas supermoto lenne közúton,szerpentin,stunt.De szeretnék vele soft endurozni is , erdei utakon szántani . Megoldható ez vagy kiüti egymást a kettő? (két kerék szettel gondoltam)
De úgy tudom az E,S tipusok tul puhák utcára,össze ül fékezéskor. Az SM nem tudom mennyire birja a terepet ,de arról berugókart hianyolom.