. Megnézem majd gyorsan mi lehet, meg megtankolom, mert nekem gyanús az a takarékállás, amíg nem forgattam át, nem volt semmi gond. SZerencsére van a BAH-nál egy kút. Délután, remélem, okosabb leszek.
Pedig én tegnap este láttam sok-sok csillagot, csak úgy ragyogtam. Eszembe is jutott, h kéne a gép+Gép, de nem volt csak az egyik nálam...
). Ráadásul már egy órás késében voltam és sötétedett is.
Próbálgatom indítani, semmit. Ha tövig beforgatom a gázt és úgy indítok (mint mint régi kocsinál, ha túlszívja magát), akkor nehezen beindul, de folyamatosan 4000 felett tartva marad csak életben, így még föl tudtam vele mászni a BAH-csomópont közelébe, ahol ismét annyi. Ami fura, van egy cső, ami jobbra lent van, gumikupakkal, abból jön a benzin. Az valami túlfolyó? A benzincsapom szar? Mert miután átforgattam, akkor jött a gond. Vagy valami kosz ment a tankból a karbiba? Kinek van tippje, mert szeretném délután megoldani, ne BKV vigyen haza...
Úgy mennék most én is Erdélybe!
A gyönyörű táj, a finom kaják, a szép emlékek, a kedves emberek...
Nekem telefonban Oldwing 2000 vagy 3000 Ft-ot mondott cakli. De lehet, hogy valami kimaradt az összegből...
(vicces, hogy nálunk is pont ez a baja a kisautónak. Néha indul, néha nem. Vszeg relé, de nem tudni)
(szerencsére
) és onnantól semerre. Ma reggel meg elindult....
Egy db póló rendel. Lehet, hogy kettő, ha az asszony is szeretne.....