Amúgy meg nem szeretek éjszaka vezetni. Túl sz*rok az utak....
Amúgy ha nem a dugóban araszolok, akkor eléri a 4000-et is, ha meg zöldet kapok, akkor 10-ig is fölmegy, szeretek gyorsulni...
De hosszabb távon akkor tényleg 4000 fölött fogom tartani, legalábbis így a hétköznapi használatban, ugye autónál is gáz a városi használat, időnként azt is meg kell járatni, gondolom akkor itt is ez a helyzet.
Majd egyszer............
Ebben lehet valami, nyugis tempóban 3000fordulat körül szoktam járni vele... asszem leszokom erről akkor... köszi a tippet!
Bár a Hármashatár-hegyen már ragyogott ez meg az, csak ott nem találtam semmi ésszerű kompozíciót...:) Miért nem jöttél velünk!?
Úgyis ott mentünk keresztül Szigetszentmiklóson
. Meg gép is volt nálam
Gs 500 FANKLUB póló!
részletek a : http://www.sportmotor.hu/motor... fórumban is olvashatóak
a lényeg!:
Az AKMT-s pólók bizonyitottak (nekem eddig kb 8x voltak kimosva és KIRÁLY)
2007-04-29-én VASÁRNAP Bajai Gs500 találkozó lesz Teddy főszervezésében!
MINDEN GS500 motorost szeretettel várunk! (persze jöhet a haverod is.....de a haverod haverja azért inkább már ne.....)
Menü: Halászlé, csúsza és ha minden igaz pörkölt...... (ebből a halászlé és a csúsza van lebeszélve)
Költségek: a teljes költséget annyi részre dobjuk szét ahányan leszünk......(szerintem max 2000ft/fő)
Mivel összejövünk jelenleg a Gs póló Project futt!
ára: 1200ft/db
Pólómesterrel gyártatjuk ezt a pólót is (Ő csinálta az 52db AKMT-s pólót) - így a minőség garantált,mivel az AKMT pólómat már egypárszor kimostam.....
A rendeléshez azonban minimum 10db kell!
Igy a fórumban (fenti link) vagy itt mailben adhatod le a rendelésed.
A PROJECT a közeli idő miatt pénteken este zárul!
Addig kell rendelned és utalnod!
(mivel nem biztos hogy beérkezik a pénz, így megelégszek annyival hogy a befizetést igazoló papirt fényképezd le és küld el nekem mailben)
Ami kell!
1., a rendelés leadása - + méret! (pl: Blue - 2db - XXXL)
Ha több méret kell akkor értelemszerűen: Blue - 3db - S, M, XXXL
2., a rendelésed csak akkor érvényes ha beérkezik a pénz a számlámra!
Nem szabályozhatom be az olyan ember rendelését akivel eddig nem találkoztam.......és sajnos mindig van 1-2 emberke aki nem vagy későn fizet.......nekem sajnos nincs erre külön tőkém hogy benne álljon a pénzem a pólókba.
A pénzed utald vagy fizesd be:
11773425-30624746-00000000
OTP
Udvarhelyi Zoltán
Számlaszámra.......
Ha bemész egy OTP-be és befizeted, vagy OTP-n keresztül utalod át, akkor az nálam van kb 1 perc alatt....erről Én kapok egy SMS-t......amit a fórumban a listánál igazolok vissza amint gép elé kerülök.
Ha bejött mindenkitől a pénz, akkor leadom a rendelést és egyben utalom el a vételárat.
Pólómester legyártja, postázza, Én pedig elviszem Bajára, vagy ha nem tudsz eljönni akkor elpostázom neked (ezesetben utalj plusz 1000ft-ot a postára is - és add meg a neved, cimed - a maradék pénzt visszautalom....de nem tudom mennyi a posta pontosan)
Jelenleg még 4db póló kell a minimum rendeléshez
Csikó 2db = ? - ? (2400ft) - várom a pénzt
Dzsoki 2db = L - M (2400ft) - várom a pénzt
Blue 1db = 2db XXXL (2400ft) - beérkezet
Szóval a határidő péntek 18:00 (igy pénteken elküldöm a rendelést, a jövő héten legyártják, péntekre (remélhetőleg) nálam van - vasárnap visszem....