Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még szerencse...
lehet.
ehhez a kérdéshez nem vagyok elég autentikus.
Inkább az szerintem, hogy nem szokványos és majd a többi barátnője irígykedve nézi.
Meg hogy van egy hím, aki nem olyan, mint a "többi" és akkor ez máris érdekes.
Őt nem a motor meg a sportkocsi - mint tárgy - érdekli szerintem.
ha ugyanazzal az egycsatornás fázissal gondolkodnék, akkor nagyjából igen.
de ennek van egy igen komoly, tudományos, genetikailag kódolt alapja.
lásd állatvilág.
ott a díszes tollú, nagy testű, nagy hangú, stb. egyedek az ivarzás kiválasztottjai.
ennek is ez a fellelhető, de igen latens háttere.
csak olyan mélyen, a tudatalattiba préselve, hogy az agyuk nem képes már a legnagyobb erőfeszítések ellenére sem felülírni.
A motoron csajozáshoz, mint örök témához (már meséltem fél éve kábé):
Van egy vidéki falu, ahol ismernek engem, mint a rossz pénzt. Egyszer úgy alakult, hogy motorral mentem. Hát hirtelen az összes 20 körüli leány megtalált, akik addig is ismertek már évek óta, de aznap mind a nyakamon lógott egész este...
Én se hittem el, hogy ilyen van...
De nem értem, mi a jó ebben a nőknek - vagy a sportkocsikban.
Erő, pénz, dominancia, ügyesség mutogatása?
teljesen korrekt az álláspontod, de mint tudvalevő, nem minden nembéli társad van ezzel így.
annyi nőt olyan könnyen, mint motorral, szerintem még egyikük sem szedett fel.
tény, hogy nem kis varázsa van.
többek közt ezért is lett motorom!
:-)
nehogymán azzal szedjenek össze!
Aki a motort csajozásra tartja, az idióta.
Nekem saját magam miatt van, mert imádom, ahogy megy, imádom érezni a dolgozó gépet, a benzinszagot, némi rezgést, és azt, hogy csak az enyém, az én pénzemből, csak engem szolgál, megbízhatóan elvisz bárhová.
bár én nem csajozok, és lehet, ezért rohad rám minden.
meg semmi kedvem elveszteni a bűrömet még egy egyszerű kis breakelés miatt sem.
baromira tud égni a lehorzsolt irha.
Esésnél először a tenyeréről ég le a bőr, és összetörik a kézcsontja, aztán a térde törik szilánkosra, majd a válla és kulcscsontja dobja be a törülközőt, a csípője benyomódik, a koponyája pedig lazán betörik.
De biztos megérte a csajozás.
Én tudok!
amíg nincs riasztóm, megoldottam egy sima sonkásbeetetéssel az őrzést!

Naggyyon menőőőőőőő!
Apám mindig azt mondta : mindenki úgy bassza el a saját életét ahogy akarja.

Csapódtam én már be 80- nal kisteherautóba, és csúsztam gerincen, betonon 30- cal. De legalább ruha mindig volt rajtam. , ha nem lett volna, most keresnem kéne egy olyan tolószéket ami legalább 140- nel megy.
Milyen igazad van! Erre nem is gondoltam
Nem szén az Te ! Műanyag! kemény, gyors kis szemétláda! :))
A motor akarta,a szerelök tolták be épp és éreztem,hogy engem néz!Aztán az én motoromat meg ki hozta volna haza!Egy B.king nem ér ennyit!
Ha akarták, hogy mennyél vele miért nem mentél. Legalább nem tudtad volna visszavinni Hol itt a probléma?
Du.-n elmentem motorozni,és a Full-Gasnál kötöttem ki!Volt ott egy B-King és azt akarta,hogy menjek vele 1-et.De éppen zártak!
Viszont hallottam egy SV1000 hangját is,hogy vegyél meg.
http://suzuki.fullgas.hu/haszn...
Vélemények?
Megvan, az AKMT-fórumon sűrűbben jár, ide csak olajos, gumis és láncos kérdéseknél ír.
Teddy merre van mostanság? Tud róla valaki bármit?
Egyelőre nem lelek sehol, persze CB500-hoz volt 2 perc alatt, de CBF-hez nincs... még. Ha lesz, felrakom ide.
link

nem egyszerű a motoros élet.
egyre érdekesebb, sőt! bizarrabb történetekbe botlom.
eladó egy teljesen új gerincvédős táska:---irányár
http://kepesmotor.hu/motoros_t...
no, most már biztos jövök Neked ezzel-azzal!
köszönöm!