Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudsz élni!
klassz a panorámád, és a "távcsőállásod" is.
lelkes aktivitásodat még sok élmény fogj itt megfűszerezni, csakhogy a szakmai "szlenggel" éljek.

a túrás felszerelést meg majd még átbeszéljuk.

nem diszgráfiás vagyok, csak sztrájkolnak egyes renitens billentyűim.
hát, valoban csak szitált már az eső.
meg a motor is alattam.

először volt egy kis szolíd para, de aztán már haladtam is.
láttam, hogy jelentkeztél.
helyes.
a névsorba úgy tudod beilleszteni magadat, hogy a listás hsz.-nél kiválasztod a "válasz" menupontot, de előtte kimásolod a névsort, majd amikor megjelenik a text box, beilleszted, s odaírod a nickedet a megfelelő sorszámmal, majd send.
ennyi.
menni fog!
ADDIGRA MÁ ELÁLL
Írtam az AKMT-be !
Segítesz ott ?

na, ilyen híreket bármikor!
nincs is jobb, mint egy száraz motoros!

én ugyan rommá fogok éjjel ázni, de élvezni fogom még így is!
mert az eső nem betonfal, ergo haladás is van.
Tudtam új képeket feltenni , az adatlapra !
Az időzítés tökéletes volt !
Az esőt , már az új házam teraszáról élveztem!
Szakmailag a pezsgő és a REMEK pizza /kösz kösz kösz!/
kicsit bizarr , de minden szép!

Holnap intézem az A K M T-t
Köszi esSO! Majd rákeresek valahogyan és ha összejön megsasolom!
marha nagy szövege van
még először azt is elhittem hogy hátul is tárcsafék van
nekem ez jobban teccik mint a szürke
remélem nem áztál meg hazafelé, és nem kapsz ételmérgezést sem!

listára vétetni magad el ne feledd!
Igen ilyesmire gondoltam, nagyon tetszik a motorod és az árfekvése is, de a vásárlást sajnos csak őszre tervezhetem, mert addig még vannak anyagi jellegű bizonytalanságaim.
Egyébként mi az oka annak, hogy '96-tól 52 Le helyett csak 47-et írnak a különböző internetes források(pl Wikipedia)? Környezetvédelmi okokra gondolok, de mit változtattak meg?
Ott van valahol a Csuha Béla völgy is.
Mennyit röhögtünk régen félrészegen, amikor ott jártunk és megláttuk Csuha Bélát.
Keress rá a Szlovenszki Raj - vagymi - izére. Rozsnyó felett van, nincs is nagyon messze tőled. Van vagy 10 túravonal, köztük a Hernád áttörés, meg ilyen létrás-mászós akármik is a vízmosásokban.
mi ausztriába a Myra vízesést sétáltuk be így tavaly az is ilyen létrás, lépcsős cucc de van vagy 2 km meg vissza ott is az ment hogy ők motoros túrára jöttek de legalább a mocis csizmába nem ment ki a bokája a szar terepen
Az enyémbe 39ezervalamennyi van most és nem eszi az olajat. Ásványit vagy fél szintetikusat használj, a Valvoline Durablendet sokan használják.
Hali. Az enyém eladó. Nem tudom milyen árkategóriájú gépet keresel de nézd meg az enyémet. Egyben van a gép, minden működik rajta, nagyobbat szeretnék ezért eladó.
Szombathelytől kb. 120 km.
Tőled kb. 350 km.
Tőlem meg oda-vissza 1260 km-re volt. De nagyon szeretek motorozni!
Akikkel voltam kint minden évben szerveznek egy utat. Már volt aki hatodjára ment! És még nem unja!
Csak nem?
Inkább gondolom elköltöztek, mert nem szerettek annyit létrázni!?
amire lesz pénzem és éppen van eladó. Hónapokat nem szeretnék várni az eladása után. Vagy 650-750-1000 öreg naked suzuki, hetvenes évek végétől a 80as évek végéig. Vagy valami újabb, de ritka vas pl: triumph. Esetleg egy böszme túraenduró vagy idomos túragép.
Előny ha nem vízhűtéses
A következő gépnek nem a kora, hanem az ára és az állapota lesz az ami alapján eldől, hogy megveszem e vagy sem.. és persze a "szerelem" faktor is döntő.
Tényleg te mit akarsz venni a GS helyett?
Jaja, ezért mondtam hogy kiválló álapotút kap
Robee gépe is nagyon egyben van, a színe meg nagyon gusztusos ; és mintha engedett volna az árából is nemrég