Am meg ezért mondom azt hogyha nincs pénz új vagy 4-5 éves motorra, akkor mind1 hogy 9 vagy 29 éves (megbízhatóság meg belenyúlás szempontból), ugyan annyira oda kell figyelni a vásárláskor
am meg nyugi. Patent lesz a gép ha egyszer összeáll. Az elején nekem is volt mindeféle apró problémám (trafó, lelazuló csavarok, szakadó bowden, kettévált fékbetét, önindító prbléma..) aztán úgy a 8ezredik általam beletett km óta gyakorlatilag hibamentesen üzemel.
mihez kell ott kalapács? hacsak nem feszültséglevezetéshez?
Nem ilyen kicsavarom a csavarokat egyik oldlalt, lebillentem a másik oldalt rendeszerű a tank felfogatása? benzincsövet meg egyszerűen lehúzni..amennyi van a karbiban az a tesztre meg úgyis bőven elég
nah kicsit ránéztem a mocira, a következő a probléma, a balhengerem nem indul el vagy leáll ha az alapjáratra húzok egy kis gázt, sztem nem gyertya hiba mert cserélgettem a gyertyákat de így is úgy is a balhengerrel van a gond,
hát ezzel tisztában vagyok, de felelőtlennek érezném magam, h nem tennék bele.
mert, ha anélkül lopnák el, nem tudnék a gondolttól szabadulni, hogy ha lett volna riasztó, akkor nem lopják el.
ilyen-olyan zárakat rakok rá már most is, csak azt nem érzem elégnek.
A nöknek csak a belsö érték fontos! A pénztárca belsö értéke!
Nekem van az ilyen kiscsajokra egy nagyon jó dumám!
Amelyik megkér,hogy vigyem motrozni,annak csak annyit mondok,hogy csak olyanokat viszek,akit meg lehet dugni!Na ettöl általában elmegy a kedvük a motorozástól,ha meg nem= jól járok(tam)!Már nem vihetek senkit!
Kb 1 hónapja voltam a szerelönél,aki risztót kötötte a kocsimba.Kérdeztem töle a motorba valót csinál-e és volt ott egy olyan bácsi,aki nem gyári munkás (kinézetü),inkább szinesfémkeresö beállitottsággal,illetve gyárilag szolárium szolgáltatást igénylö!(Magyarul busman!-Kicsi barna emberke,többnyire gyüjtögetésböl és vadászatból élnek.)
Na az azt mondta,hogy minek bele,ugy is ellopják/juk!
MOST MEG BESZART A MOTOR, , , nem hiszem el, nem megy az eggyik hengerem, ha gázt húzok, indításnál az alapjárat meg, de ha húzók rá gázt vége 1000 alatt lesz az alapjárat
papíron fojtott vagy sem a géped? Csak mert volt itt valamelyik topicban egy tag, aki rendszám nélkül motorozott talán egy 1000res cbrrel.. és motoros rendőr kapta el, hosszas üldözés után. Na ő asszem valami olyat kapott a pénzbírság mellé, hogy csak az A-ját vették el, most valami Akval vezethető motorral jár..
Köllí?
Am meg ezért mondom azt hogyha nincs pénz új vagy 4-5 éves motorra, akkor mind1 hogy 9 vagy 29 éves (megbízhatóság meg belenyúlás szempontból), ugyan annyira oda kell figyelni a vásárláskor
Nem ilyen kicsavarom a csavarokat egyik oldlalt, lebillentem a másik oldalt rendeszerű a tank felfogatása? benzincsövet meg egyszerűen lehúzni..amennyi van a karbiban az a tesztre meg úgyis bőven elég
mert, ha anélkül lopnák el, nem tudnék a gondolttól szabadulni, hogy ha lett volna riasztó, akkor nem lopják el.
ilyen-olyan zárakat rakok rá már most is, csak azt nem érzem elégnek.
szóval, parázok.
Nekem van az ilyen kiscsajokra egy nagyon jó dumám!
Amelyik megkér,hogy vigyem motrozni,annak csak annyit mondok,hogy csak olyanokat viszek,akit meg lehet dugni!Na ettöl általában elmegy a kedvük a motorozástól,ha meg nem= jól járok(tam)!Már nem vihetek senkit!
Na az azt mondta,hogy minek bele,ugy is ellopják/juk!
papíron fojtott vagy sem a géped? Csak mert volt itt valamelyik topicban egy tag, aki rendszám nélkül motorozott talán egy 1000res cbrrel.. és motoros rendőr kapta el, hosszas üldözés után. Na ő asszem valami olyat kapott a pénzbírság mellé, hogy csak az A-ját vették el, most valami Akval vezethető motorral jár..
A módosításig 80 km/h. Így jártam...