Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudnám mire használni. Azzal még a napi 40 km inga is sok lenne
Van egy 46 éves SR-2-m.
Köllí?
én 20 éves alá nem adom
jah most már tudom, legközelebb tuti zsír újatt veszek
jövőre már az is 10 éves lesz

Am meg ezért mondom azt hogyha nincs pénz új vagy 4-5 éves motorra, akkor mind1 hogy 9 vagy 29 éves (megbízhatóság meg belenyúlás szempontból), ugyan annyira oda kell figyelni a vásárláskor
nah ja csak egy 2001-es géptől nem ezt várnám.... igen szar helyről vettem
am meg nyugi. Patent lesz a gép ha egyszer összeáll. Az elején nekem is volt mindeféle apró problémám (trafó, lelazuló csavarok, szakadó bowden, kettévált fékbetét, önindító prbléma..) aztán úgy a 8ezredik általam beletett km óta gyakorlatilag hibamentesen üzemel.
szedtem már le, persze hogy feszültség levezetéshez kéne a kalapács
mihez kell ott kalapács? hacsak nem feszültséglevezetéshez?

Nem ilyen kicsavarom a csavarokat egyik oldlalt, lebillentem a másik oldalt rendeszerű a tank felfogatása? benzincsövet meg egyszerűen lehúzni..amennyi van a karbiban az a tesztre meg úgyis bőven elég
jah hát úgy nekem is biztos lehet, de félek hogy szétverném egy kalapáccsal az egészet, szal viszem a szerelőhöz amint tudom
nem ismerem a gs 500-at.. az enyémnél lehet, ezért feltételezem h talán az utódnál is. Nekem le kellett hozzá szedni a tankot..
ilyet lehet? elér az odáig?
tedd rá a bal hengerre a jobb hengerhez tartozó gyertyapipát.. és fordítva.. hátha
gyujtótrafó?
nah kicsit ránéztem a mocira, a következő a probléma, a balhengerem nem indul el vagy leáll ha az alapjáratra húzok egy kis gázt, sztem nem gyertya hiba mert cserélgettem a gyertyákat de így is úgy is a balhengerrel van a gond,
Hát nekem is ezért kellett volna,de nem vállalta el a srác!Én meg nem értek a tyükbelekhez!
hát ezzel tisztában vagyok, de felelőtlennek érezném magam, h nem tennék bele.
mert, ha anélkül lopnák el, nem tudnék a gondolttól szabadulni, hogy ha lett volna riasztó, akkor nem lopják el.

ilyen-olyan zárakat rakok rá már most is, csak azt nem érzem elégnek.

szóval, parázok.
A nöknek csak a belsö érték fontos! A pénztárca belsö értéke!
Nekem van az ilyen kiscsajokra egy nagyon jó dumám!
Amelyik megkér,hogy vigyem motrozni,annak csak annyit mondok,hogy csak olyanokat viszek,akit meg lehet dugni!Na ettöl általában elmegy a kedvük a motorozástól,ha meg nem= jól járok(tam)!Már nem vihetek senkit!
Kb 1 hónapja voltam a szerelönél,aki risztót kötötte a kocsimba.Kérdeztem töle a motorba valót csinál-e és volt ott egy olyan bácsi,aki nem gyári munkás (kinézetü),inkább szinesfémkeresö beállitottsággal,illetve gyárilag szolárium szolgáltatást igénylö!(Magyarul busman!-Kicsi barna emberke,többnyire gyüjtögetésböl és vadászatból élnek.)
Na az azt mondta,hogy minek bele,ugy is ellopják/juk!
Viszont ma megpróbáltam a B-királyt!Az érzéseim vegyesek voltak vele kapcsolatban!A behuggyozás és a hidegrázás keveredett a halálfélelemmel!
MOST MEG BESZART A MOTOR, , , nem hiszem el, nem megy az eggyik hengerem, ha gázt húzok, indításnál az alapjárat meg, de ha húzók rá gázt vége 1000 alatt lesz az alapjárat
Á nem hiszem, max a B-jét nem veszik el
Értem én

papíron fojtott vagy sem a géped? Csak mert volt itt valamelyik topicban egy tag, aki rendszám nélkül motorozott talán egy 1000res cbrrel.. és motoros rendőr kapta el, hosszas üldözés után. Na ő asszem valami olyat kapott a pénzbírság mellé, hogy csak az A-ját vették el, most valami Akval vezethető motorral jár..
Aha. 3.5 t Citroén Jumper.
A módosításig 80 km/h. Így jártam...
ez így van, én csak az eltiltást akarom hogy eltöröljék vagy hogy húzodjon még el szezonvégéig