Erre biza semmilyen kedvezmény nem volt, sőt az elsődlegesen beígért árhoz képest talán egy kicsit drágult is a helyzet(1-2000ft talán) Ekkor egy alapos átnézés után a másik szerelőjük vezérműlánc cserét javasolt, azt is "filléres" áron. Megkérdeztem, hogy esetleg más valami? Mondta, hogy nincs. Erre mondtam, hogy kolléga múltkor még egy kormány csapágyat is kilátásba helyezett... Mondta, hogy ja igen akkor természetesen azt is. Gyors és röpke számításokkal eljutottunk oda, hogy ha ezeket cserélni kell akkor már inkább egy új motor.
Ez az én olvasatomba 3 dolgot jelent. Vagy a motor egy nagy kalap s..r, amit azért furcsa mert az elmúlt 6 évben nem volt ennyi gond a motorral, vagy az a teljes átvizsgálás nem volt túl körültekintő, vagy akit tudnak azt lehúznak.
Segítségeteket szeretném kérni! A Gs-em megfeküdt!
A Fehérgyarmati motorostalálkozón voltam épp vele és egyszer csak indítanám és csörgő hangja van és mint "ha" 1 henger ment volna a motornak! Szerintetek mi lehet a baja?
Nyíregyháza és Debrecen felé tud valaki valami megbízható és persze olcsó szerelőt?
u.i : castrol 10:40W olaj van benne! Így még sose jártam,pedig becsben tartom!
Segítségeteket előre is köszönöm!