Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, nem tudom. De ez a kipuff trombita nekem sem jön be, viszont motor formája van Mintha az enyiméről koppintották vóna:) DE az ülése az álomszép és puha is. Mondjuk a Bandit jobban tetszik, de ilyet meg ritkábban látni.
Ez már a kifutó modell.. a duplakipufogós régebbiek még jobban néznek ki.
Ez a 600-as tök csupasz és szerintem jól is néz ki. El van találva nagyon:)
Kimentem tankolni az előbb. Dicsak micsoda kis ínyencséget leltem:D
A csupasz az még csak csúnyának se mondható. Az S verzió tényleg nem egy szépségdíjas termék, bár egy V-Stormnál még mindig 100-szor szebb.. de hát azt a motort sem a külleméért szeretik.
Valóban! Csak a LE-adatot nézik, nem számít nekik, hogy csak nagy fordulaton jelentkezik. A CBF600 design-t is sok kritika éri. Engem a külső nem annyira érdekel, úgyse látom, amikor megyek vele.
Aztán mégis mindenki (műmájer) lesajnálja, azon a motoron pedig már csak egy kardánnal lehetne javítani. Igazi költséghatékony túragép.. nem véletlenül tartják piszokosul az árukat!
CBF 600-nak kiváló a karakterisztikája, már alul is tol négy hengere ellenére. Vizes úton alsó fordulaton képes elforgatni a kereket, ami négyhengeres 600-tól nagy szó.
Hali!
Na megvolt ma az első városi vezetésem. Kiba. meleg van.
Minden motoros int, vigyorog, tök jó:)
Ma nem az öccázassal mentem, mert csak 1 volt szabad, az oktató odaadta az övét és ő meg kocsival jött. 600CBF sornégy
Na ez már nemrossz. Sokkal kezelhetőbb mint az öccáz.
Tetszett a mai kőrözés. Nagy hülyeséget nem is csináltunk, az oktató meg volt elégedve a teljesítményünkkel. Maradjon is így:)
Holnap megint megyek.
Ja vicces dolgok ezek, sajnos a szerelő is ember, és mint ember ilyenkor már úgy áll a dolgokhoz hogy hát azt ő megcsinálta biztos jó, pedig lehet anno elnézett valamit...
Óriási hiba volt

"shake_

Nu a GS-t mentendő, kiderült hogy Szumoo barátunk vasa csak egy rendes karburátor szinkronra vágyott és mindjárt szép kerek a világ. Szó sincs karburátor kopásról vagy falsról. Mi is azt hittük, hogy az rendben kell legyen hiszen már több szerelő is beállította....hát no comment.
Ha valamit rendben akarsz tudni, csináld magad.

Üdv
Shake"
Jobban járok, ha nem nézegetem a fórumot... rühes dolog itt állni meló és pénz, tehát benzin és motorozási lehetőség nélkül, mások meg mennek mindenfele... önkínzás ezt olvasni.
Nem túl bonyolult....ritkább levegő és ezért sok lesz a benzin ami lejjebb kell......a karbival ez a gond, az injektor szabályoz....,de minél hosszabb löketű a gép annál kevésbé érzékeny erre, a GS-nél azért ez nem gond annyira mint azt a példád is mutatja.
Ez volt az útvonalunk, ha érdekel.... egyébként a képek többsége grossglockneren készült, ez a leglátványosabb, de motoros szemmel a többi út is nagyon élvezetes, de ezt a fényképek nem adják vissza!
https://maps.google.com/maps?s...

maltata és gerlos kimaradt sajnos, ez egy következő kör lesz!
ja és a gs tényleg elmegy mindenhova nem is akárhogy, a kanyarokat gazdag német bmw-seket megszégyenítve vette be és tette a dolgát rendesen , a féknél is csak én hibáztam .....
Nagyon jó volt végig olvasni az élménybeszámolódat !Biztos nagyon jó volt
Ja igen és hogy Atának is válaszoljak, az alapjáraton kellet állítani, ami érdekes volt hogy 800-1000 métertől kezdett orrhangja lenni és kicsit nehézkesen ment fel, majd 1600-1800 métertől mintha megjött volna az ereje, simán húzott, pedig féltem tőle hogy nehezebb lesz, de ott fent már hideg van és ha jól tudom több a hideg levegőben az oxigén is, így a legtöbb szakaszon minden szép és jó volt , de ha van valakinek jobb ötlete miért lehet az hogy fent mér erőlködtünk szívesen meghallgatom
Az anyját,nem semmi hely!Merre van ez?
Nekem nem melegedett el a fékem...............picit büdös volt az első.

Amúgy ja.Kár hogy a gleccser alját kihagytátok.
Hát először is a gps-t nem Gyorsra hanem gazdaságosra kell állítani Ausztriába , Első nap Nockalmstrasse-ben voltunk(beugró 8 euró volt), még Maltatal akartuk megcélozni aznap de annyira szép meg jó volt minden hogy nem fért bele, a másod harmad rendű utak leírhatatlanak, erdőkön szűk utakon mennek, és persze minőségre mind első osztályú , Aztán szállás kerestünk Grossglockner elött kicsivel, Rangersdorfba találtunk 26 euró volt per fő reggelivel!
Második nap irány Grossglockner, egy négy éves álom megvalósulása , reggel enyhe gyomorgörccsel!
Pikk pakk oda értünk, reggel tankoltunk 4,2 L -es fogyi volt, szal feldobta a reggelem !
Grossra a beugró 22 euró volt, magyar térképet leírást mindent kaptunk, kis matricát is , na szal térkép alapján először balra mentünk mert az zsák utca, oda érve ámulva bámulva motorosoknak külön parkoló, kis ingyenes szekrénnyel hogy ne kelljen a a cuccot cipelni, a gleccser persze leírhatatlan, fénykép videó nem adja vissza , aztán irány a másik irányba, kanyar kanyar hátán, motoros motoroshátán, aztán a főútról lelehet kanyarodni egy parkolóba amiből egy macskaköves szűk meredek út visz fel 2500 méterre, fent megint motoros parkoló shop ilyenek, kilátás fasza , aztán mentünk lefele ott a féket taposni kellet rendesen majd vissza a főútra, sajnos a kb 10 kanyar után is sikerült valószínűleg taposnom a féket ugyanis egyszer csak a hátsó fékpedálom a kipufogó csővel lett egyszintbe , kis pánik lett rajtam úrrá mert hát dobozzal meg utassal mégis csak kell azt a fránya hátsó féket használni, félre álltam majd egyből hívtam a szerelőm hogy mi a tök van, mondta hogy köpjek rá a fékre és ha sistereg akkor felforrt az olajam, hát ráköptem olyan forró volt hogy "vissza köpött", úgy pattant le a taknyos róla mint annak a rendje, mondta hogy ha kihűlt valszeg légteleníteni kell, hát kávé pisi, meg félóra telefon ismerősöknek hogy hogy is kell ezt , mert kb "egy képet nem tok felfúrni a falra" , hát neki álltunk én meg csajom ő pumpál meg fog, én meg a légtelenítőre rádugott benzincsövön nézem a buborékokat mert hát egy felkészül motorosnál van minden , először egyébként egy nagy szisszenés volt, de a fék jó lett szal mehettünk tovább!
Itt még pár remek kanyar és jött a kijárat, aztán irány a Krimmle vízesés, gyönyörű persze beugró 2,5 euró volt per kopf, Itt ettünk meg fénykép stb... aztán irány haza, először főúton mentünk de halál unalmas volt, kanyar nuku, falu 100-as tábla 80-as tábla 60-as tábla falu, de hála a gps gazdaságos útvonalának irány a harmadrendű utak amik persze itt is kiválóak voltak! Aztán haza értünk!
Amit fontos megemlíteni hogy ennyire motorbarát környezetben még sosem jártam, túra útvonalakat mutató táblák a motoros parkolóba, mindenhol Welcome Bikers tábla meg vicces motorok az éttermek tetején, ilyesmi... Meg hogy kell kb 3-4 nap míg az ember bejárja a környéket, a két nap alatt egyébként 660 km-et mentünk!
Mindenkinek csak ajánlani tudom és remélem nem vittem tulzásba
Azaz.............az a kis bucka a macskakő után.
dombra?
Nem tudom pontosan mire gondolsz, egy kereszteződés volt ahol jobbra vagy balra lehetett menni, elmentünk mindenfele meg volt egy macskaköves út egy dombra oda is mentünk
Tökig becsavartam a táncfeszítőt (szépen kalapáccsal is bekocogtattam tökig), aztán felváltva kétszer fél fordulatokkal a megfelelő feszességre állítottam. Eleinte nekem is volt egy kis eltérés a két kerék között. Nem sok, de kanyarban éreztem, most hogy így csináltam tökéletes!
hogyan allitottad be a hatso kereket?