Ar R1 jó motor...az egyik haveromnak az volt..én is mentem vele párszor. Hamar rájöttem,hogy arra tökéletes, közúton ,hogy a jogsit gyorsan elveszítsd...mert nem lehet nem húzni neki..Egyszerűen arra tenyésztették..Aztán a haver is rájött ,hogy sem gumizni..sem etetni nem lehet...a bírságokról nem is beszélve...mert a motor kiváltja..sőt követeli az "állat " üzemmódot.
Nekem "nagyon összerakott vas" érzetem volt tőle...és a srác is mindig ezt erősítette. Az árából vett egy Deauville-t...mert mint mondta...ez a motor nem készteti őrültségekre...és ha elgurul a gyógyszere sem tud akkorát durrantani.
Mondom hogy nagyon csajos gép.
Kimegyünk a helyi bandázó területre.
Dumcsizunk,túrázgatunk,eljárunk fagyizni.
Holittagond?
Jah..................Karlobagba már nem lenne őszinte a vigyorom.
Volt egy haveromnak R1-e, az ráadásul fel is volt húzva egy picit.
1 dologra volt jó, szeged és vásárhely között a 4sávoson tudott vele 300-at menni, normál közlekedésnél 50-150 között viszont csak botladozott vele (legalábbis városban, forgalomban, kis utcákban nehezen érte utol a GS-t)
Természetesen ahhoz csóró volt hogy pályára járjon, vagy teletankolja.. de neki akkor is egy tunning ereggye volt. Ez már csak ilyen. Ja, meg jól nézett ki facebookon
Hőőőő.............tehát csak a kinézet és az elbeszélések miatt ennyire király az R1?
Gyakorlatilag a sportpaletta legpályaorientáltabb és legerősebb,legvadabb gépe kell.
Értem.
Azért mielőtt pénzt adsz ki érte ülj rá és húzz egy isteneset mint a GS-en szoktad.
Nekem kezem-lábam remegne de téged keményebb fábol faragtak.
Castrol 10W40 es van benne:) neaggódj az olajcsere okés :P azért a blokkot nem akartam szétvágni:P előrre viszont van egy 80-90%os gumim:) amit adok mellé:)
h ha valakit érdekel ak válaszolok bármilyen kérdésre...de futtába raktam fel...és nemis tudtam h mit írjak róla:S
Ha egy vevő meglátja azt a gumit, szemen szúrja magát egy tompa kiskanállal...
Ha van egy kis csipid, akkor menj el a pumigumihoz és rakass fel valami használt, de szép gumit, mert nagyon rontod az üzleted, 20-25 körül már lesz rajta két 70%-os gumi... így nagyon gáz.
A másik, hogy írhatnál még róla a hirdetésben, hogy milyen olajjal használtad, mi az előélete és ha még képet is raksz, ahol te vagy rajta, még el is hiszik, hogy lányé.
Ha meglátok egy ennyire ledarált gumit és eladó, akkor nem tudok benne bízni, hogy az olajra volt pénze a tulajnak és rendesen karbantartotta, mert akkor gumit is vett volna rá... azért ezek a gumik elfutnak 15-20 ezret.
Az R1-hez sok sikert, mondjuk ott 4-6000 km és gumicsere dupla ilyen áron, szóval remélem erre felkészültél.
Spórolós csuklót és széles utat, gumi fákat hozzá!
Suzuki Gs 500-at keresek megvételre...Kizárólag rózsaszín érdekel..mert csak az megy a trendi ,plázás gumicsizmámhoz.. Ültetve legyen...mert még tűsarkúban is alig ér le a lábam...de kell rá kormány magasító is,hogy a műcicimet ne birizgálja a tank. Előny ha jár hozzá trendi pink és kimondottan nyitott sisak...hogy mindenki láthassa a botoxos,csücsöri számat..
Nekem "nagyon összerakott vas" érzetem volt tőle...és a srác is mindig ezt erősítette. Az árából vett egy Deauville-t...mert mint mondta...ez a motor nem készteti őrültségekre...és ha elgurul a gyógyszere sem tud akkorát durrantani.
Kimegyünk a helyi bandázó területre.
Dumcsizunk,túrázgatunk,eljárunk fagyizni.
Holittagond?
Jah..................Karlobagba már nem lenne őszinte a vigyorom.
1 dologra volt jó, szeged és vásárhely között a 4sávoson tudott vele 300-at menni, normál közlekedésnél 50-150 között viszont csak botladozott vele (legalábbis városban, forgalomban, kis utcákban nehezen érte utol a GS-t)
Természetesen ahhoz csóró volt hogy pályára járjon, vagy teletankolja.. de neki akkor is egy tunning ereggye volt. Ez már csak ilyen. Ja, meg jól nézett ki facebookon
Gyakorlatilag a sportpaletta legpályaorientáltabb és legerősebb,legvadabb gépe kell.
Értem.
Azért mielőtt pénzt adsz ki érte ülj rá és húzz egy isteneset mint a GS-en szoktad.
Nekem kezem-lábam remegne de téged keményebb fábol faragtak.
Vagy ha pályázni akarsz akkor nem szóltam.
Próba megvolt?
Mennyi fog az együttlét?
h ha valakit érdekel ak válaszolok bármilyen kérdésre...de futtába raktam fel...és nemis tudtam h mit írjak róla:S
Ha van egy kis csipid, akkor menj el a pumigumihoz és rakass fel valami használt, de szép gumit, mert nagyon rontod az üzleted, 20-25 körül már lesz rajta két 70%-os gumi... így nagyon gáz.
A másik, hogy írhatnál még róla a hirdetésben, hogy milyen olajjal használtad, mi az előélete és ha még képet is raksz, ahol te vagy rajta, még el is hiszik, hogy lányé.
Ha meglátok egy ennyire ledarált gumit és eladó, akkor nem tudok benne bízni, hogy az olajra volt pénze a tulajnak és rendesen karbantartotta, mert akkor gumit is vett volna rá... azért ezek a gumik elfutnak 15-20 ezret.
Az R1-hez sok sikert, mondjuk ott 4-6000 km és gumicsere dupla ilyen áron, szóval remélem erre felkészültél.
Spórolós csuklót és széles utat, gumi fákat hozzá!
Talán mert az enyém motorkerékpár nem moci.
De ha az tetszik neki.
Azért majd többet ésszel, mint ész nélkül!