Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ferodo van, hónapja cseréltem semmi gondom vele
Köszi!
Ötlet, hogy honnan, vagy csak véletlenszerűen telefonáljak körbe?!
Már láttam. Érdekes kis film!
Az emberek idiótaságát és nagyzási mániáját szintén hozzá kell venni a dolgokhoz, anélkül semmit sem érne mindez!
30 folott mindennap ajandek.........ugyhogy ujruhara ne gyujts.
brembo, ferodo, ebc stb.......nem is annyira drágák, én a brembo-t ajánlanám....
Te nagyon kattant vagy... hát sok szerencsét, de tényleg próbáld ki én tuti összeszarnám magam, már ha csak ráülök... igaz, viszont már megéltem a 38-at és még ennyi nem lenne rossz!
Hali, mindenkinek jó estét kispajtások!

Elkopott az első fékbetétem, ki mit javasolna, mit vegyek?

Ganja, mondott egy helyet és Goldfrend akció volt, de az enyémhez nincs :(

Hol és mit ajánlotok?

Köszi!
ez sem a teljes igazság ! ezek szerint az összes nimfomán menet közben rángatná le a manusokat a kisrobogókról. de ahogy a viccben mondja a rabbi :" ...neked is igazad van !"
bár nem motorostémájú (és hosszú) a film, de kicsit rávilágít milyen folyamatok "segítették" elő a "fogyasztói társadalom" kialakulását.
http://youtu.be/UmatL75dO3c
Aki meg már rálép ha nem figyel az bringával jár....amíg nem csípi be a lánc...
Igen, de az enyém valamivel kisebb, ezért vettem 650-est!
Akkor itt mindenki szamárbőgetővel rendelkezik!
Szóval kiszedtem a gyertyákat. Nekem jónak tűnnek, de sasoljátok meg ti is, hátha...
Tévedés! A férfiak esetében a kisméretű péniszből származó önértékelési problémák kezelésére szolgál az ilyesmi!
nem csak a nő ! a férfi is ! külömben igen sok csúcsmodell megmaradt volna a mkp.-kiállítások egyedi darabjának. ( amúgy meg azt "vetetnek" meg velünk amit akarnak, még ha beledöglünk is. tudatos vásárló...ha, ha, ha...)
... de jó lenne 21 évesnek lenni, ilyen gondokkal
Ha nekem fele annyi pénzem lenne, mint amennyit költeni szándékozol ezzel a motorcserével, bizisten végigmotoroztam volna a szezont... de nekem most valahogy nem telik rá.
XD hatalmas LoooL
Tudod, a nő egy olyan állatfajta, ami képtelen racionális döntésekre (már amennyire a motorozás egyáltalán az ), kizárólag emocionális alapon dönt. És mindig az lesz a jó, még akkor is, ha faszságot csinált!
Remélem lassan külföld :D
Merre gyűjtögetsz?
Mennék én is.
Vagy 20 éve a 750 Vfr-től volt ilyen érzetem....de csak kismiska volt az R1-hez képest.. Amikor elsőre húztam neki egy óvatos kövéret...hát becsülettel mondva...a zabszem ott volt....de a szám is fülig ért.
Bevallom ,hogy összesen amit mentem vele..nem volt több mint 70-80 km távolság....ez is több részletben...de hogy nagy élményt okoz az tuti. Szerintem ..magamat ismerve..egy hét után nem lenne jogsim..
:D hát ez nagyon cool:S de szerencsére jön a gyűjtögető időszak :D
teljesítmény adó 2005-ösnek kb 76000.
114000 az átírás plusz forgalmi és eredetiségvizsga.

Tokkal vonóval 1 évben 220e KB amit csak elvonásban fizetni kell bele.

Titta jó üzlet.

KB a fele a GS árának.
Az volt.....azért ezt ki kell próbálni mielőtt leszólja az ember.....amikor kettő fölött még 6.-ban is, lejjebb még inkább elnyúlik a marok és kitágul az űr.....ezt nem rossz átélni...
Sok...átírás 100 rugó körül, adó 50-60 között azt hiszem.....