Te nagyon kattant vagy... hát sok szerencsét, de tényleg próbáld ki én tuti összeszarnám magam, már ha csak ráülök... igaz, viszont már megéltem a 38-at és még ennyi nem lenne rossz!
ez sem a teljes igazság ! ezek szerint az összes nimfomán menet közben rángatná le a manusokat a kisrobogókról. de ahogy a viccben mondja a rabbi :" ...neked is igazad van !"
bár nem motorostémájú (és hosszú) a film, de kicsit rávilágít milyen folyamatok "segítették" elő a "fogyasztói társadalom" kialakulását. http://youtu.be/UmatL75dO3c
nem csak a nő ! a férfi is ! külömben igen sok csúcsmodell megmaradt volna a mkp.-kiállítások egyedi darabjának. ( amúgy meg azt "vetetnek" meg velünk amit akarnak, még ha beledöglünk is. tudatos vásárló...ha, ha, ha...)
Ha nekem fele annyi pénzem lenne, mint amennyit költeni szándékozol ezzel a motorcserével, bizisten végigmotoroztam volna a szezont... de nekem most valahogy nem telik rá.
Tudod, a nő egy olyan állatfajta, ami képtelen racionális döntésekre (már amennyire a motorozás egyáltalán az ), kizárólag emocionális alapon dönt. És mindig az lesz a jó, még akkor is, ha faszságot csinált!
Vagy 20 éve a 750 Vfr-től volt ilyen érzetem....de csak kismiska volt az R1-hez képest.. Amikor elsőre húztam neki egy óvatos kövéret...hát becsülettel mondva...a zabszem ott volt....de a szám is fülig ért.
Bevallom ,hogy összesen amit mentem vele..nem volt több mint 70-80 km távolság....ez is több részletben...de hogy nagy élményt okoz az tuti. Szerintem ..magamat ismerve..egy hét után nem lenne jogsim..
Az volt.....azért ezt ki kell próbálni mielőtt leszólja az ember.....amikor kettő fölött még 6.-ban is, lejjebb még inkább elnyúlik a marok és kitágul az űr.....ezt nem rossz átélni...
Ötlet, hogy honnan, vagy csak véletlenszerűen telefonáljak körbe?!
Az emberek idiótaságát és nagyzási mániáját szintén hozzá kell venni a dolgokhoz, anélkül semmit sem érne mindez!
Elkopott az első fékbetétem, ki mit javasolna, mit vegyek?
Ganja, mondott egy helyet és Goldfrend akció volt, de az enyémhez nincs :(
Hol és mit ajánlotok?
Köszi!
bár nem motorostémájú (és hosszú) a film, de kicsit rávilágít milyen folyamatok "segítették" elő a "fogyasztói társadalom" kialakulását.
http://youtu.be/UmatL75dO3c
Mennék én is.
Bevallom ,hogy összesen amit mentem vele..nem volt több mint 70-80 km távolság....ez is több részletben...de hogy nagy élményt okoz az tuti. Szerintem ..magamat ismerve..egy hét után nem lenne jogsim..
114000 az átírás plusz forgalmi és eredetiségvizsga.
Tokkal vonóval 1 évben 220e KB amit csak elvonásban fizetni kell bele.
Titta jó üzlet.
KB a fele a GS árának.