Amugy az egész moci gyönyörü, biztos volt munka vele elég, de megérte az tutti
Júniustól van meg nekem is,de kezdek rájönni, hogy sosics vége a bügykölésnek,vásárlásnak
Na most már egyenesbe vagyok én is vele , csomagtartót,top caset vettem rá,az új Puig plexim, egy olajcsere is volt, lehuzikat csináltattam, még egy kormánysúlyt azért el tudok képzelni rajta
Na és a papucsok,valahogy azokat is ledobom!
Egy szép vasárnap, gyönyörű idő, elindultunk gurulni egyet. Töllünk kb 80 km-re lévő városkából megyünk kifele, és Cbr, Banditos haver elhúz, én hátul nyugisan élvezem az időt,mocit 100 körül!Mi kell több,egy szép vasárnapon?!
próbáltam kikerűlni de már nem sikerűlt, lefektettem
Hát igen, szar ügy nagyon ott gurulni az úton
Na de hála Istennek, a ruha felfogta az esést, moci is az út szélén ált meg, és nem a 3m mély sáncba! Segítettek azok az emberek felállitani.. Deknin, lámpán, lábtartón kis karc, és nem a kuplung kar tört el, hanem annak a tartója, amibe megy a tükör is. Kis várás után, meg is indult egy pöccre, csak épp sebességbe tudtam szarul tenni, de a lábán hoztam haza. A 2 haver,úgy el húzott, hogy 15 perc mulva vettek észre,hogy nem vagyok ott.
De nem tettem úgy le a mocit, hogy ne menjek vele. 3x mentem még vele téli álom előtt.
Viszont boldog karácsonyt és újévet mindenkinek, ha már itt esz a fene időnként