Hasonlít nagyon a gyárihoz, de úgy dereng hogy a gs-en a gyári 4cm hosszú, ez meg 5.5cm, kicsit hosszunak tartom,na és az a 400gr/ db, lehet gyúrni bicepszre vele
Igen, a kormánycsapágyról olvastam visszafele, és le is ellenőriztem,azzal nincs baj.... a rezonálás is természetes egy határig.... nagy fordulaton nem szoktam járni, csak mikor kicsit "mérgesebben" megyek...
Nem mentem ki a motorhoz megmérni de a kb. az 5.5cm és a 400gram megfelelő. Ez a motor rezonanciát simítja kismértékben, hogy a kezed ne zsibbadjon annyira. Ha ráz a kormányod akkor gumit kell cserélned.
Sziasztok
Kormányvég ügyben kis fejlemény Kaptam egy iparost,van pár bontott gépe, és van pár darabja... A gs-en az eredeti milyen hosszu,valaki meg tudja mondani? Ezek közül a kis kék inkább dísz mint súly De a fekete,jobbnak tűnik, az 5,5 cm, és átmérője 3.5cm(épp határ,mivel a kormányon a gumi pere 3,6cm), súlya pedig 400gr/ db -amivel már súlyozni is lehet!
Igen hosszú az az 5,5 cm? Került egy esztergályos ismerős is, csak még nem kérdeztem mennyiért vállalná.... A kereskedő 2ezer forintot mondott, kis festék rá, s az se rossz... de az az 5,5 cm kicsit nagy, hosszabb lessz maga a kormánynál
Már szombaton megcsináltam, 2 réteg festék aznap, másnap még egy, és ma volt idő feltenni De mivel ezt letettem a nyakamról, most jöhet nekem is a rosszullétigevéses projekt De kit érdekel ha elhízunk, tavasszal úgy is lemotorozzuk
.....szóval mindjárt két darabot kell szerkesztened -erre nem reagáltam akkor, most kész a prototípus,ha tetszik még egyet legyártok majd, és ha jösztök Erdélybe túrázni személyesen fogom odaadni
Szia
Na én kész vagyok a hosszabítós projektel , ma reggel dombtam fel rá! Egyszerű és nagyszerű ! Hátteret nem nézni, mert csűrbe alussza téli álmát szegénykém letakarva
Kormányvég ügyben kis fejlemény
Igen hosszú az az 5,5 cm?
Hali
Keresd őt. Itt is fent van sportmotoron basi2 néven azt hiszem. Cbr 600F fórumon csinált már pár embernek ilyet.
http://www.ebay.de/itm/Hinterr...
..jahh a te csajod volt....rúgd ki mert nem volt hűséges hozzád..
Akkor lassan nekem is le kéne másznom a garázsba, de jelenleg még folyik a karácsonyi rosszullétigevéses projekt!
Na én kész vagyok a hosszabítós projektel