Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasd el a leírást!

http://m.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-n-696631
9
Mondjon egy árat, eladó fz6 mint a szemet van drágán... Árat!
Akkor húzz bele!
áprilistól nem lesz motorom

Egyébként még mindig megvan haver FZ6-osa, ha majd együtt gurulunk meglesheted. Ha megint fájni fog a háta, gyorsan át fog ülni egy BMW-re, és akkor jó vétel lehet a Fazék.
Ehh..a két hobbit veszi majd az erőgépet..én ogre pedig majd röhögök a benzinkútnál....feltéve ha találok egy nem megmalmozott fz-6-ot..
Hirtelen ötlet volt es kemény 2km-re lakunk egymástól, de ha tervezzük, szolunk!
K2-ig tényleg kényelmesebbek, de ugye a kor és hát ezek "sportgépek" amikkel ritkán mennek kímélő üzemmódban, láttam már párat és tényleg jó gép, de a hajtásnak megvannak a maga következményei, ahogy már más is írta a váltó és még pár dolog, tehát ha szerencséd van és kifogsz egy jót akkor jól jársz, de bele is lehet nyúlni nagyon rosszul is....persze ez igaz az összes motorra, de egy túra vagy csoppi gépnél kevesebb az esély erre....
Ja ám!
Ha legközelebb mentek próbálni szóljatok!
Abszolút így van!
Ki kell próbálni es úgy dönteni, ezek a tesztek érdekesek, de szvsz. Sokszor igen szubjektívek. Felül a suzukibuzi tesztelő versenyző es leírja, hogy milyen kurva kényelmes a gép, neked meg leszakad a karod 200 km múlva, mert ő a verseny gépéhez hasonlította.
De ez még mindig a múlt...azóta ez már máshogy ban. Persze a mi szempontunkból pont a régebbi vasak a fontosak. Nekem tetszik az f4, lehet be is vállalok egyet, de az újabbak közt a gixer a góré.
Értem en, csak hat más a tesztek es más ülni rajta. Konkrétan a gsxr csak ahhoz képest kényelmes, hogy szuper sport gép volt valaha... Az F4i pedig ra ülsz es érzed, hogy ezzel nem lenne gond lecsavarni egy 1000km-t...
A kidolgozottsága öl, meg a minőségről, amit mar érintésre érzel, ne is beszéljünk. A suzukikon látszik, hogy olcsók, a Honda meg egyszerűen minőségi.
Fotó és videó csatolásokkal.
Jó nézelődést!
Egyértelműen az a legjobb pályára, az után az R6,aztán többi. Mondjuk nem is 600-as, és ugye pont annyira van löktérfogatban a 600-tól mint a 750-től, az meg cipóra veri.
Biztos nem nézték a szervíz igényt! Vagy platón tesztelték?
Vagy stampónként.
Várjuk a folyamatos tudósítást, legalább standonként!
Már nemtom hol, de a Triumph Daytonat elég sok teszten hozták ki győztesnek, h egy kicsit nyaljak Zolinak is.

Bár ár-érték arányban egy pár motor előtte van.
Ezért kivettél szabit?
?
Ne csak az utolsó bekezdést olvasd el! Az egész cikk alatt a GSX-R-t mondja jobbnak, minden kritérium szerint!

Hogy ennek ellenére azt Írja, hogy a Hondát tolná haza, az lehet vigasztalás a gyártó felé, vagy egyszerű sznobizmus, annak tükrében, hogy még a Honda erősségeiben is jobbnak mondta a Szuzit!
Dátumot n látok, de az URL alapján ez 2008-as és a Vértesyzőlősi Samu tesztelte. Egyébként pont a CBR-ről írnak lesajnálóan a tesztekben. Pályán a legrosszabb, a közutakon meg már évek óta csak a második legjobb. Nem hinnéd el melyik az első...
És ez nem egy megszállot szakújságíró fejlövése hanem mindenhol ez jön vissza.
Na irány a kiállítás
Majd azért egy próbát ejtsél meg alkalomadtán.
Úgy meglepődtem a tesztekkel alátámasztott véleményeden a 2 típus kapcsán, hogy gyorsan rákerestem és mit ad isten az első ilyen találatban is a Hondát tolnák haza
http://www.origo.hu/motor/2008...
Arról meg nem is nyissunk vitanapot, hogy mikor kijött az RR, akkor mennyit vert mindenkire. Nem rossz motor a Gixer, de megmosolyogtató az utcai sportgépek királya titulus
Ez nem szubjektív vélemény. A 600-asok közt amiket én láttam összehasonlító tesztet, mindenhol a gixer a legjobb közúti sportmotor. Sőt, már pályán is zárul az olló. Az ezres teszteken is mindig megemlítik hogy utcára a legjobb választás, a középmezőnyt meg a 750 leveri mint vak a poharat.