Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak úgy:
Egy szerelő épp egy Harley motorjának a hengerfejét szerelte le,
amikor meglátta, hogy egy híres szívsebész lép be a szervizbe.
A szívsebész a szervizvezetőre várt, hogy nézze meg a motorját.
A szerelő átkiabált a termen:
- Hé, doki, kérdezhetek valamit?
A sebész kicsit csodálkozva odasétált a szerelőhöz, aki épp a motort
szerelte.
A szerelő kiegyenesedett, letörölte a kezét, és ezt kérdezte:
- Szóval, doki, nézze meg ezt a motort. Én is kinyitom a "szívet",
kiveszem a billentyűket, megjavítom, beteszem az új alkatrészeket, és
amikor kész, úgy működik, mintha új lenne. Hogy lehet az, hogy ezért
alig kapok egy kis lóvét, míg maga nagy pénzeket akaszt az alapjában
véve ugyanilyen munkáért?
A sebész elgondolkodott, elmosolyodott, és odasúgta a szerelőnek:
- Próbálja meg mindezt járó motorral!
mindjart mehetek pokerezni
szep jo reggelt
Jó reggelt hétalvók
tudom
NoPara Bácsi és mindenki!
Szombatra,- még vasárnap írtam,- hogy az Andrettibe menjünk pizzázni, ahol van egy bazinagy TV és mindenki hozza a nyári fotókat, filmeket, mert ott levetithetnén és jókat röhögnénk a kajlaságainkon!
Na, akkor hogy legyen?
Elmegyek értetek és haza is viszlek benneteket, ha gondoljátok!
(Csak nem belerókázni az autómba! )
Boldog Szülinapot!

Most még számolod, de eljön az ídő, amikor szeretnéd majd elfelejteni!
Most élvezd! Carpe Diem!
Jó Reggelt Hétalvők + Gekko Bácsi!
Ha jősz Auswitzba, ott kifordítod a jackidat, oszt O.K.!
Az, hogy "jősz", az a lényeg! Ott nem a külsöség számít! Szerintem!
Most jöttem meg Kölnből! 16 - 18 C fok volt kint! ...És motoroztak a Swábok! Irigy vagyok! Na, megyek, alszom egy órát, aztán indulok a dolgozóba!
Gyönyörű cuccokat hoztam, gondoljatok a Karácsonyra, a csajok örülnének ám! Erzsildi segítene Nektek a választásban!
Nem tudm,hogy honnan szede ezt,hogy itt van buzulás?! egy kis pustizás van,de buzulás itt?!soha

na megyek,,,jó éjt mindenkinek!

Gekko!
Szerintem ROTA vírus van a kislányodnak,,,rájöttem,most igy hajnali fél 2kor,,,sokat gondolkoztam amit mondtál telefonban és erre a megállapításra jutottam,hogy ez lehet a baj,,,,,

üdvözlettel,DR.KÁJ
nem hitvány punnyadt,,,,gyönyörűen áramvonalas
Köszi!
de nem ma van,,,dec 19.én
jobbulást neki, te meg szólj ha kell valamit segíteni.
basszus, vénember boldog szülinapot
Visszamenőleg pár évre is kirúgnák a Rocco vitézt,az tuti!
vazz Henti....neked akkora szíved van, hogy ha a faszod lenne akkora Roccót lecserélnék hamar....
Be vagyok kapcsolva , ha dumálni akarsz,v szükséged van vala(mire)kire, hívhatsz! Jó ez a pozitív hozzáállás, sokat segít!
Léptem a géptűl,sziasztok!
Nem lessz baj,muszáj így megközelítenem,mert ha nem,akkor jön a gyomorgörcs meg stb......
Most Totor altatja a kisfiát,már csak pár "kedves" szót kellene beírnom az Ő nevében valamelyik Brutálkemény topikba.... ......(Kájtól tanultam eztet!)
Felkavart nagyon, imádom a kicsiket, köszi az imfót, jóétvágyat!
Gekko vagyok!
Köszönöm! Szent László ban van,de mivel nem tudni mi a baja,illetve mi okozza ,ezért egy hermetikusan lezárt részen van,és meglepően korrekt minden,egyágyas külön szoba,még a kaja is ok volt,ilyen szempontból teljesen ok,csak holnap derül ki mi is a rajz,de köszönök Mindent,lelki támogatást,meg MINDENT,fasza csapat ez itt,én mindig tudtam.....(néha van egy kis 'buzuzás' de amikor baj van,akkor "odateszi magát" A CSAPAT Jó ide tartozni Köszönöm
(de mostmá haggyatokagecibeme ennem kell )
Hol van a kislányod, melyik korházban
Drága Doktorbácsi, szedje össze a kislányt mihamarabb, h vissza kerülhessen a családi közegbe! Köszönnyük Doktor Úr (Nő)!
Szia tesa!
Gekko, mi van a tündéreddel, vaze szörnyü a korházi kép, a kis császár is volt kétszer 1 hetet, ááá az maga a pokol, h a jelenléten kívül semmivel nem tudsz segiteni!
Jobbulást neki, mihamarabbi gyógyulást
Ha tudok bármiben segiteni, csak szólj, akár anmyagiak is szóba jöhetnek! Első a gyerek!
Elnézést mindenkitől, sziasztok!