Voltak már ilyen harapósak, de csak addig amig az első 3 liter vére el nem folyt, utánna már szépen megnyuxik mindeggyik
Majd elmondom az SV-s sztorit, má nem szeretném újra leírni, lényeg vlszleg marad!
Kykee!
Mi az, hogy gömbre?
92-rűl indultam,- ami magában sem volt kevés, mivel 175 cm magas vagyik,- és most 107,90 Kg vagyok, hála Erzsildi kosztjának!
No, ez nem "gömbölyű", hanem símán VÁGÓSÚLY!
Igaz Henti?
Ma gurulni akartam,- a MOTOROMMAL, Te agytröszt, látom vigyorogsz,- és 10 cm,re nem jött össze a kabát a hasamon!
Azért az esőre fogtam, hogy miért nem megyek egy kis kört!
Tornázni:
Egy, kettő, egy kettő, egy kettő! A TV távkapcsolójával!
Hát, amit a felakasztandóról írtál, az elég bizar! Már készül a pápai enciklika ellened!
Azon nem csodálkozom,őszintén sajnállak
Én is láttam,az film egy ..............
Bár a pustiknak lehet tetszik! (ezt nem az itt társalgó ismerőseimre értettem)
Jó reggelt!
Oldku,te is gömbre etted magad ,mint én?!Nem parázok,mert kaptam egy 65kg-os 180cmes eredeti boxzsákot a Jézuskától,,,,rommá ütöm minden este a garázsban,,már csak fel kell akasztani és edzés,,,ismét sukár leszek,nem pedig gömbi ..mármint nem a felakasztott jézuskát ütöm rommá
El tudod nekem nézni, h karácsonykor nem tudok a gép előtt ülni egész délelőtt
Van dolog is, de képben vagyok, ha +sértődté akkor ajállom figyelmedbe Dr Csehov József pszihológust, állitólag B.pest környékén ő a legjobb a szakmában!
Gyagyááááááás
Ok! Te felmentve,de a Többiek? Elhúztak amikor beköszöntem
Nem irok ide többé...legalább egy évig! Belegyalogoztak a lelkivillámba! Ilyet.....na pattanok elfele,
Kykee,a surranódat elintéztem( ),majd a kalózbanda lev iszi neked,kukkold meg mielőtt beleugrassz,lehet teliszarták.....
Boldog Ünnepeket!
(és nem kell a hátam mögött ugatni,hogy"hát ez pszichopata" , mert az vagyok ,és akkor? )
Boldog Ünnepeket PUSTIK!
Hol lehet az akksitöltő? Lehet ,hogy Bin-Ládennél maradt....amikor Esztergomból hazajöttünk,vagy a boltba vittem be.....fel kellene tölteni az akksikat,gyün a meleg,menünk motorolni!
18 éven alulikanak és gyenge idegzetűeknek nem ajánlott a kép megtekintése
Itt se jobb, ki se mozdultam itthonról a szél is fújt egész nap
Pedig simán kilopóztam volna
Majd elmondom az SV-s sztorit, má nem szeretném újra leírni, lényeg vlszleg marad!
Fened a bőkőt? Rám?
Harapok!
SV?
Tomibá, Én várnék veled húsvétig, ha így haladsz elérheted a 130-at!
Mi az, hogy gömbre?
92-rűl indultam,- ami magában sem volt kevés, mivel 175 cm magas vagyik,- és most 107,90 Kg vagyok, hála Erzsildi kosztjának!
No, ez nem "gömbölyű", hanem símán VÁGÓSÚLY!
Igaz Henti?
Ma gurulni akartam,- a MOTOROMMAL, Te agytröszt, látom vigyorogsz,- és 10 cm,re nem jött össze a kabát a hasamon!
Azért az esőre fogtam, hogy miért nem megyek egy kis kört!
Tornázni:
Egy, kettő, egy kettő, egy kettő!
Hát, amit a felakasztandóról írtál, az elég bizar! Már készül a pápai enciklika ellened!
Én is láttam,az film egy ..............
Bár a pustiknak lehet tetszik!
Remélem mindenhol jól telik az ünnep,és még feltudtok állni a sok zabálástól
Motorra fel itt a tavasz!
Oldku,te is gömbre etted magad ,mint én?!Nem parázok,mert kaptam egy 65kg-os 180cmes eredeti boxzsákot a Jézuskától,,,,rommá ütöm minden este a garázsban,,már csak fel kell akasztani és edzés,,,ismét sukár leszek,nem pedig gömbi
Van dolog is, de képben vagyok, ha +sértődté akkor ajállom figyelmedbe Dr Csehov József pszihológust, állitólag B.pest környékén ő a legjobb a szakmában!
Gyagyááááááás
A kiskutya hiányol......
Nem irok ide többé...legalább egy évig!
Kykee,a surranódat elintéztem(
Boldog Ünnepeket!
(és nem kell a hátam mögött ugatni,hogy"hát ez pszichopata"
Boldog Ünnepeket PUSTIK!
üdv barik