szóval motorrevüs adatokra támaszkodva a légolajas Bandit nyomatékrugalmassága 60-180-ra jobb, mint a Gsx-é...Szóval ennek tükrében nem értem az alább tesztet...
) az 1.4 a befutó ezekben a körökben.
Sőt minden alkalommal elmondom mennyire szerettem és mennyire meg voltam vele elégedve!
Sőt, ha 2005-ben nem ütik ki alólam, akkor most is azzal járok!
Így aztán az alulírott tesztrészletekkel kénytelen vagyok egyetérteni!
szintén van összehasonlítási alapom.
Szemmel látható, hogy nem bírja szuflával,
pedig az se puding.”
). Majd másik kedves barátom "új" HD -ját kellett megdicsérnenem. És árukapcsolás szinlelve kitalálta magának , hogy milyen custom polirozott aksitartot szeretne velem készítettni, persze HD emblémával . És utána még egy 650-es Aprilát kellet "megnyúznom" . Jók is ezek az egyhengeresek ! csak mintha hiányozna belóle még egy henger, vagy csak én lettem türelmetlenebb?!
Én autós túrán voltam a családdal szüleimhez. Az legalább azért feldobott mikor egy 645 CSi BMW üldöztek motorosok az M7-esen úgy 200-as tempóban. Sajnos azt már nem láttam amikor leszívatták a BMW-s csávót.
Meret hogy leszívatták az tuti…
!
. Megnéztem, hogy boldogok-e még ott a kővár aljában egyesek
. Nemrég úgy döntöttem fejlesztem egy kicsit a Yetiállat földrajztudását
, beszereztem neki egy elektromos eltévedésgátló kézikészüléket, köznapi nevén GéPéjest. Úgyhogy mostmár fejből ismeri egész Ójrópa összes kisuccáját
.
De igazán nem lehetett sokáig bírni még a hideget, mert azért még nem volt meleg a vason és a motor melegét sem éeztem igazán a lábamon mint nyáron!
Bocsi, hogy hozzászólok....., de azért nem ultrabrutál (hacsak nem az élményre gondoltál
Szokás kérdése....
Én így jobban átérzem a szabadságot, mint plexi mögé bújva.