Megjelenni viszont ajánlott!
( a búvárruháról könnyen le lehet törölni a tojás és paradicsommaradékokat, és jól tompítja a testre mért ütéseket, vagy veszek egy olyan Czegle féle "búvárruhát" abba még protektor is van!
)
A bejegyzéseim mennyisége, ha minősége nem is, de A háború és békével vetekszik.
De mind azok vagyunk, vagy azzá válhatunk, ha nem szürkölünk bele a hétköznapokba, nem bolintunk rá mindenre annélkül , hogy saját véleményt formálnánk róla, nem követjük kételkedés nélkül az elöttünk haladókat, és ha nem elégszünk meg azzal amit tudunk, hanem nyitottá válva mindenre fejlődünk.
. Az alul kifejtett okok miatt, ezt a vadászatot halasszuk vasárnapra, akkor valóban kevésbé vagyunk időhöz, és programokhoz kötve. Majd Budapestet Salgótarjá, Balassagyarmat érintésével, kedvenc Vác feletti szerpentinjeink érintésével közelítve meg
, így a kompromisszumos megoldás Csaba javaslatához fog közelíteni. Csatlakozom a szombati budapesti csoporthoz, a visszafele útiterv, meg majd eldől este. Én azért hajlok egy nézelődős, erdős-hegyes megoldásra vasárnapra
Na meg sátrat, hálózsákot, háromnapnyi pufajkát és bundabugyit cipelni a motoron.
Az utazást mindenki úgy oldja meg ahogy akarja, meg ahogy jólesik neki!
Nem értem.
Valami fogalomzavarban szenvedsz!
Beszéltem egy arccal, neki egy spéci angol cucca volt, itthon nem is forgalmazzák. Bazi vastag kábele volt, és olyan sok tűből álló csatlakozóval tudta a fejegységhez kötni. Abban állítólag olyan zajszűrő stb van, hogy 160-180-nál is lazán lehet beszélgetni, viszont az ára is 70rugó