Jó, jó, tudom, hogy naked. De ha lenne fejidomos, mint a Banditából, akkor olyat vettem volna.
Nem is várom el a teljes szélvédelmet, mert a Banditán is a magas plexinél 180-200 körül már rázta a fejem a szél. Ezen viszont elemi erővel nyomja a fejem hátra 130-150 felé, majd le törik. A múltkori Balaton körbeguriga után 3 napig izomlázam volt a nyakamban. így sincs túl vékony nyakam, de nem szeretném, ha bivalynyakam lenne pár év múlva.
Szia tangerine ! szélvédelem ? ( a személygépkocsinak egész jó a szélvédelme) . GSX-1400 NAKED BIKE ! nem kell szélvédelem! ez persze csak egy vélemény,és nem kritika!
Itt nézegettem a plexiket, vannak egész mutatósak (200, 210, 240A, 600, 605, 660, 770). Én is akarok valamilyet, de még nem tudom melyik lenne a legjobb. Kár hogy nem lehet kipróbálni őket. Szeretném valamennyire megközelíteni a fejidomos Bandita szélvédettségét.
Én is magas vagyok (191 cm)
a nagyobb plexi nekem sem tetszik, a kerek lámpa miatt elcsúfitja szerintem a motort,
ez viszont tényleg aranyos, bár ha tényleg nem ér sokat, akkor lehet, hogy hagyom csupaszon :-)
Plexi Louis-ban 7000 HUF körül van. Valamit ér, de alapvetően túl magas vagyok, a plexi pedig kicsi aranyos. Vannak brutál nagy túraplexik is, de nem akartam viccet csinálni a motorból... :) A fényezés tényleg jól néz ki, de rém gagyi a minősége - vigyázni kell rá, mint a hímestojásra. Susukiék valószínű itt próbálnak meg spórolni egy keveset.
köszi!
ahogy nézem a gsx oldal épp átalakulóban van, így sok képet ott egyelőre nem találtam, de egy szürke mocin volt raptor dob. Az egész jónak tünt, viszont a saját weblapjuk nem volt meggyőző nekem, meg túl messze van hozzám Csongrád. ABódis ilyen szempontból egyszerűbbnek tűnik :-)
A gsx1400 honlapon 2 féle Raptort is láthatsz a galériában. Az egycsövest a húsvéti túránál, a dupla verziót Tihi képei között. A honlapjuk: www.raptorsport.hu
Asszem nekem is olyan lesz, nem hat meg a karbon hype, mert annak ellenére, hogy - gondolom - sokkal drágább, szerintem qrva ronda.
A titán bezzeg annál inkább tetszene, de az is biztosan drágább (ha van olyanban).
Nem is várom el a teljes szélvédelmet, mert a Banditán is a magas plexinél 180-200 körül már rázta a fejem a szél. Ezen viszont elemi erővel nyomja a fejem hátra 130-150 felé, majd le törik. A múltkori Balaton körbeguriga után 3 napig izomlázam volt a nyakamban. így sincs túl vékony nyakam, de nem szeretném, ha bivalynyakam lenne pár év múlva.