ha úgy vesszük legalább tartalmasan telik az idő,van mit rendbe rakni,de ha már járóképes lesz akkor egy-egy lopott órára elviszem gurulni
nem akarok cinkelni vele,de jól esne fél év után újra megülni
darabokban berendeltem a motor felét kb és fél évi lencsét hogy lássam is mit csinálok.173ezerből igen jó nyaralásra telik de motorom nélkül még a nyár is fekete..szóval most kissé karácsonyi a hangulat,egyszer csak elkészül és szebb lesz mint valaha
Közelebb vittem megemeltem és ahogy ajánlottad a farokidom alatt csináltam neki feltámasztási pontot .
Egyszer telibe fényeztem egy törött swiftet amit lakatoltam,akkor mondtam ilyet inkább többet ne.Úgy néz ki itt helyben megoldom,kolegámmal beszélgettünk a témában aztán mondta hogy ő fényező eredetileg,motorokat jobban szereti mert több a kihívás...hát az biztos :)
Viszont ami picit aggaszt, hogy a bemelegedés után egy ideig, kb negyed óra, 20 perc és a kuplung megcsúszik olyan 7ezres fordulat körül. Viszont nagyjából fél óra elteltével nem volt ilyen. Tudom, hogy hidegen nem szabad húzni, de nem is szoktam. Szerintetek mennyire normális ez a csúszás az indítás után 20 perc elteltével? Köszi