Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet, hogy csak a kormánykifli fordult el kicsit? Azt úgy állítod, ahogy akarod.
Segítség kéne! Tegnap elröppentem a géppel! Egy balos kanyart nem sikerült bevenni! Kirepültem egy rétre úgy hogy pár repedésen kívül esztétikailag nincs baja a motornak! A gond az hogy amikor egyenesen fut a motor akkor kicsit balra áll a kormány! A motor nem húz semerre sem, meg a telók is rendesen működnek! Nemmentem neki semminek sem meg már kis sebességgel eshettem! Valaki tudja esetleg mi a baj vagy hogy mit kellene cserélni?
Khmm, khmm...
Akkor most már tudod.
Jujjj. Honnét tudhatnék én ilyen dolgokat?
Kapsz majd peppétől olyat, egy hétig egy irányba mész.
A puszi az már megvolt.
Neem a piros az Honda 600RR a kék meg R1
akkor nyomás ki a garageba egy puxira
értem csak kíváncsiskodtam
Őt is ápolni kell, mert letört a kuplungkarja.
anno...eldőltem vele a parkoloban Szilváson akkor pattant le majd a párocskád ápolgat és hama rendbejössz
Szerintem a piros az egy 400-as, a kék meg egy 1000-es.
Fiatalok is leparkolták a vasakat mellém az út közepére....
hallod nemtudom h milyen ez a plexi, de sztem tök alap és jól át lehet rajta látni
Na szép. Mindig csak a golyókon jár az eszed? Gyere inkább ápolj egy kicsit.
Jó kép!
uhhh jobbulást az aprilia fékkarán nekem csincs már meg a golyó
Babee ma siófokon...
Ha addig megkapnám a fizumat akkor igen. De fizuig most nincs elég zsém tankolni egy ekkora útra. Meg meg kell vennem az új kuplungkart is.
Hali! Szombaton nincs kedved lemotorozni a Mecsekbe?
Én úgy jártam pár hete, h megelőztem egy tetű lassú autót, még a kereszteződés élőtt, aztán már fékeztem is, de volt vmi nyomvájú meg tököm tudja mi, és szó szerint elborultam, kb 10-20 szal, gondolom h nézhetett a fickó mögöttem. Nekem a kipu alsó vége meg a jobb idom lett kissé karcos, most már nem izgat, de akkor rohadtul idegesített. Persze az olaj az megint egy más tészta, ott abszolút nem tehetsz róla. Kár érte.
Bántja a halál! A szerelmemet miért bántanám? Szegény Beccy drágám.
Inkább add nekem!
Bántod a szép új motort?