Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudom.
Mire oda jut, hogy valaki megvenné, addigra rég megoldotta ezt a kis hibát, a többi meg oda van írva. Akkor mi a gondod
sziasztok
tudja valaki mik lehet nek ezek .. mit irányitanak a bal oldali kettő van és vákum van rá kötve......
Engem mondjuk nem nagyon érdekel,mert már vettem egyet de nem vagy egy őszinte lélek
Hidd el énsem örülök neki hogy elpereceltem! Hátsó idom egyhelyen elrepedt, a fejidomon pedig 3 apróbb repedés lett! Meghegesztettem őket aztán ennyi! A kormánnyal meg eljátszottam 2 napot!
Végre sikerült beállítani! Sok időt elcsesztem vele ugyanis tényleg oda állítja az ember ahova akarja!
És így akarod eladni? Jo fej gyerek vagy .......
Hát igen ahhoz kellett volna pár cucc, de azért köszi...
Na és olyankor mi a helyzet ha meglazítom a csavarokat, rendesen betudom állítani az egészet, de amikor visszahúzom őket meg elindulok ugyanolyan rosszul áll az egész? Sajna mindig így járok
na megnéztem a plekót, tényleg egy kicsit sötétített...eddig föl se tűnt
Szeva duB!
Látom neked is tetszenek a stunt gépek....
Szerintem nem kell kivágni sem a plekóból, sem az idomból, mert elfér. Ezt abból következtetem, hogy Angyal Zolinak
az R1-én fent van a komplett idom és lazán elfér a kormány.
Ez a te motorodon már nem tudom, hogy hogy van.....
Sziasztok,
valaki ma este MERSZ esetleg?
bakker! egyforma sisakunk van!
K&N szűrő K5-be?
hali! bocs, h kawásként bepofátlankodom kérdésem, hogy van itt valakinek kormány-modolt (csutka helyett crosskormány ilyesmi.) gépe? fejből-plexiből sokat kell vágni, h nem érjen be? köszi.
Köszi szépen! A motornak csak belülről tesz jót az olaj. Ha kívülről kapja, az nem kifezetten jó. Hála Istennek nem lett komolyabb baj. Pár apró karcon kívül nem látszik semmi komoly baj. Rendesen megy. Kuplungkart jövő héten kicserélem.

Thank you my GOD! . .
üdv. ha az adatlapodon lévő motorhoz keresel alkatrészeket sajnos azok az alkatrészek nincsenek nekem, max első féktárcsáim, amennyiben neked sérült, de nem valószínű hogy megsérültek a motorodon a féktárcsák. hali!
Ápoltasd magad egy ilyennel. Egyből elfelejted a karcokat.
Ne ajánlgasd a barátnődet!
Mit szólnál pl. ehez ACE?
Elég jó nem.......
JOBBULÁST ACE....
Majd intézek neked valami kis pipiket, akik ápolnak....
Én most húztam meg a sisakom tetejét azzal a rohadás polc élével.... .....majd idegbajt kapok....lejött a festék...
Bárcsak mindenkinek max. ilyen balesetei lennének.....
Ez komoly kis beszélgetés volt....
Ace udvarol Elissa-nak, Tomi tudtára adja, hogy van a Peppe.....és erre belép Peppe egy: Khmmm...Khmmm válasszal....... Ez jól jött ki!

Féretéve a viccet......ACE...k.rvára sajnállak bakker....a szívem szakadna meg ha az ennyémmel történne ilyen, de 1ütt érzek veled Tesó......
A lényeg, hogy nem lett semmi komoly bajotok.....
Na most akkor jó a motoroknak az OLAJ vagy sem.....
A teleszkópot rögzítő csavarokat kilazítod. Nem teljesen, csak épphogy laza legyen. A telók, illetve a kiflik a helyükre fognak állni. Utána csavar visszahúz, és jónak kell lennie.