Hidd el énsem örülök neki hogy elpereceltem! Hátsó idom egyhelyen elrepedt, a fejidomon pedig 3 apróbb repedés lett! Meghegesztettem őket aztán ennyi! A kormánnyal meg eljátszottam 2 napot!
Na és olyankor mi a helyzet ha meglazítom a csavarokat, rendesen betudom állítani az egészet, de amikor visszahúzom őket meg elindulok ugyanolyan rosszul áll az egész? Sajna mindig így járok
Szeva duB!
Látom neked is tetszenek a stunt gépek....
Szerintem nem kell kivágni sem a plekóból, sem az idomból, mert elfér. Ezt abból következtetem, hogy Angyal Zolinak
az R1-én fent van a komplett idom és lazán elfér a kormány.
Ez a te motorodon már nem tudom, hogy hogy van.....
hali! bocs, h kawásként bepofátlankodom kérdésem, hogy van itt valakinek kormány-modolt (csutka helyett crosskormány ilyesmi.) gépe? fejből-plexiből sokat kell vágni, h nem érjen be? köszi.
Köszi szépen! A motornak csak belülről tesz jót az olaj. Ha kívülről kapja, az nem kifezetten jó. Hála Istennek nem lett komolyabb baj. Pár apró karcon kívül nem látszik semmi komoly baj. Rendesen megy. Kuplungkart jövő héten kicserélem.
üdv. ha az adatlapodon lévő motorhoz keresel alkatrészeket sajnos azok az alkatrészek nincsenek nekem, max első féktárcsáim, amennyiben neked sérült, de nem valószínű hogy megsérültek a motorodon a féktárcsák. hali!
Én most húztam meg a sisakom tetejét azzal a rohadás polc élével.... .....majd idegbajt kapok....lejött a festék...
Bárcsak mindenkinek max. ilyen balesetei lennének.....
Ez komoly kis beszélgetés volt....
Ace udvarol Elissa-nak, Tomi tudtára adja, hogy van a Peppe.....és erre belép Peppe egy: Khmmm...Khmmm válasszal....... Ez jól jött ki!
Féretéve a viccet......ACE...k.rvára sajnállak bakker....a szívem szakadna meg ha az ennyémmel történne ilyen, de 1ütt érzek veled Tesó......
A lényeg, hogy nem lett semmi komoly bajotok.....
Na most akkor jó a motoroknak az OLAJ vagy sem.....
A teleszkópot rögzítő csavarokat kilazítod. Nem teljesen, csak épphogy laza legyen. A telók, illetve a kiflik a helyükre fognak állni. Utána csavar visszahúz, és jónak kell lennie.
tudja valaki mik lehet nek ezek .. mit irányitanak a bal oldali kettő van és vákum van rá kötve......
Látom neked is tetszenek a stunt gépek....
Szerintem nem kell kivágni sem a plekóból, sem az idomból, mert elfér. Ezt abból következtetem, hogy Angyal Zolinak
az R1-én fent van a komplett idom és lazán elfér a kormány.
Ez a te motorodon már nem tudom, hogy hogy van.....
valaki ma este MERSZ esetleg?
Thank you my GOD!
Elég jó nem.......
Majd intézek neked valami kis pipiket, akik ápolnak....
Bárcsak mindenkinek max. ilyen balesetei lennének.....
Ace udvarol Elissa-nak, Tomi tudtára adja, hogy van a Peppe.....és erre belép Peppe egy: Khmmm...Khmmm válasszal.......
Féretéve a viccet......ACE...k.rvára sajnállak bakker....a szívem szakadna meg ha az ennyémmel történne ilyen, de 1ütt érzek veled Tesó......
A lényeg, hogy nem lett semmi komoly bajotok.....
Na most akkor jó a motoroknak az OLAJ vagy sem.....