Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kávézok, csak ha kamionozok :)

amúgy nagyon aranyos kis bögyös cica olyan 24-26éves
kistuning eltudom képzelni mennyire.. nem akarom tudni mit tankolsz.. vagy mit kapsz a kávédba:D:D:D
Két szőke nő mennek a z úton kocsivasl
-te beértünk a városba
-honnan tudod
-egyre több embert ütünk el
-jó akkor lassíts
-mért én te vezetsz
én mindig 3ezeré tankolok

vagy van egy másik tankolási módom is :) 10,20,50ftosokat össze szedem egy zacsiba aztán mondom hogy ennyié tankoljon és fizetésként adok neki 5 marék aprót. Imádni szokott a fekete kis csaj
bocsi ezt nem hagyhatom ki:D
félszemű meg a vak motorozik. félszemű vezet, megy mint a barom.. egyszercsak belerepül a szemébe egy bogár. nekiáll kiabálni: picsát látok bazdmeg!
erre a vak: HELLOO CSAJOK:D:D
A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk.
zoli ez elég rossz volt..:D én meg sose tudok idei benzint tankolni mindig csak 95 öst..:D:
ismerem szőke nős vicc XD
Buveszvarazslo vagy.
Összement a tankod, a benzin meg drágult!
olaj nem fogy el, nem engedem.
Érdekes énnekem sosem drágult mindig 5000.- ért tankolok 5 éve.Hogy csinálom?
tessék válság muzsika
http://www.youtube.com/watch?v...
srácok ezek suzukik... elfogy a kőolaj akkor szűrt oxigénnel is elmennek:D túlélnek mindent:D
Lesz az még 300 Ft alatt (Reméljük)
Azóta tankolsz te gázolajat
és 289,9 volt a benzin áááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááá
első utam a gixxerrel:D mentünk a mecsekbe
Na hallod.Olyan nyomatékhegy mint egy gőzmzdony.Az én kis 650-es bizgerémnek is van rendesen tolókája de ezeknek valami eszméletlen.Megindul mint a hegyomlás.Kár hogy kinyírják az alacsony építéssel meg a széles gumival.
aa..:D de vágod hogy az a nagy böszme állat milyet odaindul? 1800 v2:D oldalt az az amcsis nyitott légszűrő ami gázadásra nyilik.. pucolt kipufogó, sport gumi:D mentünk vele kétszeméllyel 200+-t:D:D:D
Nem a kipuff ér le azokon a kamionokon?
faternak 1800 as vtx e van:D mondta hgoy feljön velem pályára és lebüntet:D csak azon a vacakon szikrázik mindig minden:D kimentünk mecsekbe egész jól jött amig le nem ért a lábtartó:D