szoval énis vettem egy 750-es gixxert. 99-es évjáratú. még regadoztatom, ugyhogy még nem nagyon gurulgatok, csak néha. akkoris csak itt a mellékutakon.. gondoltam közlöm veletek, hogy már ide tartozom :D
De lenne egy kérdésem: a biztosítékokat+ az összes szir-szar vezetéket hova sikerült ilyen szépen eltüntetni? Nekem tele van az eleje vezetékkel+ csatlakozókkal vaahh!
. Az a "baj", gonosz motort nem lehet belőle faragni, Most lesz rá Pirelli supercosra, meg valami sportos első is, aztán kiváncsi leszek, mit mutat majd Rohoncon
A gixxert meghagyom neked, meg a csajodnak, jövőre még Hornet,aztán a tervek szerint átváltok Yamahára, valami R-1 fighter-feelingű gépet csinálok majd, alapnak úgyis mindig van valami csúsztatott gép
A Hornetben meg még mindig sok van, talán, ha a felét használtam ki eddig a motor tudásának, meg ha összejön minden, talán 1 év múlva már nem a banké lesz a fél motor
.
Látom sehol egy porszem
Már csak egy 1000-es kéne, nem
Vigyázzatok ám rá, majd jó lesz nekem, ha a csajodnak már kevés lesz, aztán csinálhatsz neki 1000-es fightert, magadnak meg hayabusa-blokkos 1000-est
) csurigtankolva,
A mailem:csako330@gmx.de
Ide irj és valahogy megbeszéljük,vagy ha tel.számot is irsz felhivlak!
Üdv,Csaba