A fazonnal versenyeztünk 5 körön keresztül szóval biztosa, hogy húzta neki. Persze azt tudni kell, hogy 55 kiló vagyok.
Amúgy hívj fel 1 Suzuki kereskedést, és kérdezd meg mennyibe kerülnek a szervízek 6/12/18/24e km-nél. Biztosítás meg teljesen változó lehet, függ attól hogy hol laksz/hány éves vagy/van-e bónuszod, szerintem még mindig lehet találni a neten olyan oldalakat ahol az évvégi biztosítóváltás miatt az adataid megadásával kiszámolja neked hogy melyik biztosító mennyit kér el 1 évre. Ez elvileg nem teljesen lesz pontos, mert évvégén kedvezményesen próbálnak átcsábítani, szal sztem valamivel többre számíts mint amit majd az ott kidob neked.
) és nemtudom hogy eltudnék-e boldgulni egy ilyen fenevaddal..Úgy érzem hogy igen de azért motoszkál bennem a para rendesen..Nem vagyok donor jelölt ugy érzem normálisan mocizgatok/mocizgattam persze gyorsan is megyek ha olyan kedvem van... a CB-vel is jól elbodogultam nem volt vele perecem és az elött csak egy simson-om volt szóval azthiszem van érzékem a motorozáshoz(és azon belül a speed-hez)...Persze tudom h a gixxer 750 az nem egy CB 500,,, de nem akarok 600-ast vagy attól szarabbat venni az tuti..600-as is jó lenne(de még mennyire
) ugy is volt hogy az lesz de egyszerüen magával ragadott a 750-es...nem is a plusz lóerő hanem a plusz nyomaték és az ebböl való élvezetes motorozás ami igazán megteccett ebben a gépben..no meg ha kell akkor oda lehet neki piritani
szal ugy érzem mintha nekem találták volna ki...meg persze gyönyörü is nagyon(a k6/k7)...egy 600-asról nekem az jön le hogy pörgeted össze-vissza 7-8 fölött meg 10 fölött és akkor megy rendesen de 6-7 alatt meg nem annyira ...750 az mar 3-4-töl hasznalható eröt biztosit és ha 7-8-10 fölött jársz akkor jön menyország
(vagy a pokol
) ...meg sztem a 600-as többet zabálna nálam mint egy 750-es(föleg hogy ilyen 5-7 literes fogyasztásokrol hallok)..szal nekem nem bitztos hogy bejönne egy 600 ugy gondolom... viszont ha 600-as akkor valszeg ZX-6R 2005 az mar talán több is mint egy átlag 600-as a 36 köb miatt..
(használtat) ...olyan mintha nem lehetne kapni magyarországon vagy nem is tudom...minden szinbe láttam már de sárga-feketében még egyet se...márpedig azt nem hiszem hogy eddig pont abban nem vett senki mer az a legszebb :) ... nagyon bejön sárga-fgeketében...
...Nah befejezem regényem
...irjatok ha gondoljátok bármilyen tanácsot szivesen fogadok ami a K6/K7-es 750-es GSX-R-röl szól..na jó a K4/K5-röl is az is jó :) ...szasztok!
i.ár: 560e
csere: csúszott ,akár külföldi papíros cbr 600, gsxr 600, 750, zx6r
Gáncsos Attila
06308592370
sz-sz-b megye Mándok
gancsos.attila@gmail.com