Bízok benne hogy legalább ment a 4 henger, mert a teszternek való örülés lekötött annyira hogy meg se tapogattam a leömlőket...
. Valamiért 16-17V felett tölt. Ebayes generátor van benne, tanulópénz miatt az előzőtől elbúcsúztam. Beszerelés előtt még Pesten ellenőriztem pedig hogy 14.7V-on veszi le a gerjesztést, pont úgy mint a régi generátorom, meg a fesszabályzója. Jó kör lesz köv hétvégén kitalálni mi van...
Próbáld meg egy kicsit felpumpálás után fent a főfékhengernél megnyitni a fittinget, mert sok esetben ott a legmagasabb pont és beszorul a buborék.
1. A központi alapjárat állitó csavarral feltekered az alapjáratot 1800 -2000 körülre, ott csinálsz egy fojtó szinkront, úgy hogy az alapjárati PILOT csavarok gyári értékre vannak kitekerve.
2. visszatekered alapjáratra a központival (1200 körül) itt már csak a PILOT csavarokkal játszol egy kicsit , hogyha szétcsúszott volna a szinkron, hiszen ilyenkor az adja a "keresztmetszetet" a keveréknek.
Akkor jó a PILOT kitekert fordulat száma és a fojtó nyitási szöge, ha veszi és ejti rendesen a fordulatot. Nem torpan meg odarántva, nem akad meg ha elveszed a gázt valahol alapjárati fordulat felett több száz fordulattal. Utóbbi esetben zárni kell a központi csavarral a fojtókon, és Minden PILOT csavaron nyitni.
Ezen tekergetésnek viszont semmi köze a benzin levegő arányhoz. Ha kormól (sokat kap) akkor a fúvókák vannak felbővítve (belebarmoltak), túl magasan van a tolattyúban a tű, vagy magas a benzinszint az úszóházban. De tudni kell azt, hogy melyik tartományban kormól, mert mindegyiknek meg van a receptje, hogy hol kell beavatkozni, szegényíteni, vagy dúsítani.