) cnc marós programozó, gépbeállító vagyok. Munkám adódó hogy átlássam a miérteket és hogyanokat. Az lehet 2t ben tudatlan vagyok előttetek, mert veletek lehet hőértékről beszélgetni...De itt helybe sokan kikérik a vélemênyem, hogy ugyan támasszuk màr fel ezt a hulladékot, legyen mivel munkába járni... De most versenygép mellett látom hogy nem tudok semmit.Szintén egyetértek hogy a motor lesz értem és nem fordítva, de gyerek korom óta motorozok és szerelek, viszont sose volt rest megkérdezni mást, s főleg tanulni mástól. Így vagyők veletek. Tetszik a pofámnak hogy tele smile-val nap mint nap tanulok Tőletek. Ha préstérről lesz szó, vagy hengerfej tunningròl, én is keresek egy szakszervizt. Egyenlőre csak motorozni akarok, s megérteni miért emeli 3.-ban is az elejêt...vagy miért nem. Új, virtuális barátaim lettek, s amég barátkoznak, azok is maradnak. Köszönöm.
?
A másik, a részletesebb ábra viszont nekem hiányosnak tűnik, éjjel sehogy sem találtam az (E)GV-t, ami ugye a széria "versenygyertya".
Mivel a neten szinte bármit lehet találni pro és kontra, ezért kurvára át tudod baszni magad ha a rossz megközelítést veszed alapul... Mondjuk azért mutathatnál nekem B7EGV-t, én még nem is hallottam róla, de, h krossznál nem lenne értelme az kurvaélet!
Amit írtam azt én mind kipróbáltam, csináltam/csinálom, tudom miről ugatok. De becs szóra többet nem fogok neked semmit segíteni!