Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó csak hogy ki ne mardjak a mutogatásból.
Ohne horpadás és kétféle szín.minden echte gyár naggyából.
Már csak alul köll mókolni és vrommmmmm.
Hacsak neeeeeeeeeeeem az utobbi pár napban kezdték el !
Tudnék róla, ha lenne büntis cucc benne, gondolom felétekis terjednek az eféle hírek, X szól Ynak, hogy -Te figyejjé máá az ittott lámpánál, mer fotós! Nállunk most a telibe fóliázásra ugranak! Azonnal forfalmi bevon, podig nincsműszerük, h bevizsgálják,h határérték alatti a fólia vagy se
Gratulálok! Szééép!
áldani fogom a neved ha így van.
Végül is Szia
Sanya szép állapotú a tózent, szinte gyári tipp-topp, grat hozzá
Mondtam hogy tudod a tutit.
Csak térfigyelés, nem mér és nem kattog
Szép Darab
Élőbe Főleg!
1 a baj
Kurvára sárgulok mert nem az enyém
De 1x majd 1 ezres Honda
sajnos nem a szerencsés emberek közé tartozom, de ha zet megúszom akkor elmegyek templomba islegalább egy alkalommal és le rovom a tartozásomat.
ne vegyél rá mérget...nem mondom meg hol de van ilyen kamera és beleszaladt egyik ismerős...és kiderült hogy csak napi 2órát megy a kamera...
Véletlen nem váltogatják a kamerákat mint a nulláson?
nem biztos
akkor tényleg megszívtam.
ilyen gömbölyű faszság,,,,,,,
bezzeg a benzinkúti kamerák olyan jó minőségben vesznek fel,hogy a rendszámot nem tudják leolvasni
amit én láttam kamerának az repülő csészealjra hasonlított ( bár nem az volt sajnos ).
össze vissza teszik ,minden irányba forog,ha jól tudom a város már teli van,szar parkolás 30ezer ,egyik barim 3kapott egymás után,a másik ismerősöm 2piros lámpa 2x100ezer nem biztos,hogy meg szívtad de azért gyúrjál rá
ezeket a kereszteződésben minden lámpához teszik vagy csak egy oldalra ?
ha rád állt ,akkor 8képet kapsz valami ilyesmit
Nagyon szép, makulátlannak tűnik az SV, lesz nekem is biztos ilyen még
nekem máshol volt,de ismerem a helyett ,olyan kamera van benne ,hogy megmondják ,hogy milyen cigit szívsz "csak"kiló,felebezésnek helye nincs 30nap befizetési határidő már a biztonsági övet is figyelik,45-ért kamerával
itt vagy máshol ? "csak" pénz bírság volt ?
igen!ott megy a filmezés,,,,,,,,,, Nekem nemrég egy Kilóba került a piros lámpa Talán szerencséd lesz
szia !
Zoli32 irányított hozzád hátha Te tudsz segíteni. ismerős vagy azon az utvanalon ahol Diósd felöl kell menni Érdfelé ? az egyik lámpás kereszteződésben át mentem a piroson figyelmetlenség miatt, viszont mikor megfordultam akkor láttam valamilyen kamera félét az egyik oszlopon a túloldalt Érdfelől. ezekkel a kamerákkal csak térfigyelést csinálnak vagy az ilyen ostobákat mint én filmezik és jutalmazzák ?
Tényleg szép az ezredes ! Akárcsak az enyémet láttam volna, mikor hazahoztuk. Akkor még az enyém is ilyen tiszta volt , nopersze nemmintha most nem lenne az :P
Naggyovárom már az idei első nagyobb gurulást, mert eddig mindig csak annyira volt jóidő hogy reggel majd lefagytam, utánna suli/meló ha végeztem utánna 1,5-2 óra kerülgetés, és hazafele megintcsak fáztam ...