Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, lelépek a fszba
itthon mocskok a körülmények! utak, autósok...stb
Moha bá?
lehet, hogy nem, de ez minket nem érdekel akkor is otthagyjuk....
mi van Henti diszidálni akarsz?
tudod, h hol érsz el, meglátom mikor mennyi időm és pénzem lesz erre
lehetőleg minnél többet mennék "kint", mint itthon, de egymagam nem indulok el, kell aki vezessen legalább az első pár alkalommal
Számomra ez pusztán pénz és idő kérdése...
Nincs konkrét időpont.....a tulajok ott vannak csak szólni kell előtte, hogy mennénk és mennyi szabad hely van, de amúgy horvát és osztrák út biztosan lesz...ilyen kis rövid 2-3 naposok....
mikor lenne ez
érdekelne, egyáltalán, ha az osztrákok felé mentek, köce
Még nem tudom, hogy mit akarok megnézni, de eddig más véleményt hallottam róla ezért gondoltam, hogy megnézném és valami érdekességet mondtak, hogy az jó ott, de ha tényleg érdekektelen betontömb akkor nem nézem meg.....a hely ahová mennénk megszállni az inkább azért érdekes mert egy motoros haver étterme és felette van pár szoba mit jutányos áron kínálna fel alkalom adtán és hát a sasfészekhez kb 40km-re van így kézenfekvő lenne, hogy megnézzük...
Ha a sasfészket akarjátok megnézni, akkor én lebeszélnélek róla titeket! Kb kifizetsz egy valag pénzt a semmiért.., Egy különleges busz visz fel (talán lánctalpas, már nem emlékszem) mivel g*ci meredek felfele az út. Mikor odaérsz meglepődve tapasztalod,h az egész egy nagy adag beton és tök üres a hely. Ha mindenképpen látni akarjátok akkor legalább legyetek tisztában ezzel... A kilátás meg máshonnan is van olyan szép, nem kell ahhoz oda felmenni.
Kösz mindenkinek.....Kopsz, te meg intézheted megint a szállást ......bár egy kisebb társulattal lenne nagyon olcsó szállás Sabring mellett ahonna a sasfészket és az alpok németek felé eső részét könnyen meg lehet közelíteni........ ....majd elválik mire lesz idő meg pénz...
Gratula, szép darab
gratula!
Diósd,kawasaki szalon előtt
hol történt
öcsém mondta,hogy műszerrel mérte meg az ember a fényáteresztést mán ilyen is van náluk
Ja.
Ja.
alul a nyereg? rakjál azért tom, hogy a hátsóval is jól lehet fékezni, de ....
Hát most ki fog derülni
lehet, h csak időnként kattingat, napi 1-1 órát csúcsban
de ne legyen úgy,,,,,,,,,,,,,,,,,
de bizony van náluk,öcsém is rászaladt,egyébként fényképez az is,mondták

Majd sunyítok.
Ha mész vele uccse láccik a hasattó, ha meg parkol akkor ne legyé ott amikor mondják, h ki volt ez a béna fsz
Már megvan.Csak fel kéne tenni.........................csak..............mmmmmmm...fosok hogy elcseszem így az asztalon maradt.
Hülyén mutatna csálén.Majd ha kijutok a szabadba és messziről tom sasolni.
Tanpadot tegyé! Szezonra kész