Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi ,évről évre többen meg szeretnék venni ,de a 9 kilós ár mindenkit eltántorít!
Így igaz! És sajna de sokat tudnék mesélni azokról a tulajokról akik" csak eladásra" készítik fel épp a verdájukat....
Blokkcserblokkcserblokkcsereblokkcsere.
nem tudom hogy melyik jobb :

1)régi sv
2)újabb józung

majd tsanyi megaszondja
légyszives szólj rám ha tőled vennék motort akkor:D
Hogy roh...na meg minden feszesgatyós tekerő idióta az alpok lábától ide.
inkább akkor bepróbálok egy 650es svt:D hátha nem zslaadok cummancsra
fellehet, és sokkal nagyobb dolog is mint egy motorral
Nyugi az SV jó választás ,nem lehet kinyírni! Én minden évben megpróbálom ,azt hittem most sikerült ,de csak egy szétcsúszott saru miatt haldoklott!
180centi vagyok 70kilóval (+bőrruha).Asszonyt is vittem vele eléggé sokat,nem olyan hitvány az a 125ccm:)Úgy megy mint egy 1.0res Swift:)Persze csak 80ig:)De hát városba úgyse mész gyorsabban,ótópályán,meg lakott területen kívül "van idő".

Vagy mondom ott a jozung:)
Ez így igaz....én is csak a szemrevételezés és némi méregetésre tudok támaszkodni, de hogy belül mi van valójában az többnyire lutri....
végülis, bringával is fel lehet menni a Glocknere-re és még benzin se kell bele
180 centi vok 90 kilóval:D szerinted mit akarna alattam egy 125?:D ráadásul asszonyt nem hagyhatom itthon ha megyek valahova mert kikapok:D úgy tervezem nyárra kocsit elzárom jó mélyre ha időjárás megengedi:d
Na jó de ha én megdöntöm valaha is nem ér le a dekli meg a kipufogó a hülye halnak meg mindíg.
És a bugyi az szexisebb mint egy vizi uszonyos.
Na látod nekem 12E alatt volt már vagy öt olajcserém!
Tényleg nem kell valakinek ócsón félidős bejáratott olaj?
viccen kívül ,ennyiért GTR650-et kapni:)
Szárazon má nincs kocsonyaíze ,mert akko má száraz!
Csak irígykedsz ,mert neki nagyobb Busája lessz mint neked melltartód(!Triumphft vagy mi a pi...a! )
akkor vegyél egy CG 125-öt:)melóba járni azzal a legjobb:)Túrázni meg nem a 650-1000res gépállatokkal kihívás hanem egy kis "vakarccsal"
Van egy eladó Husáng.Az egész titta új.
Én ha jól számolom 2x cseréltem olajat.A harmadikból meg van vagy 2e Km.
Nem nagy kunszt.Hétvégi gurigák meg egy osztrák karika és megvan.
hát jó nagy dög és gyors is mint az állat
de ha valakinek van más moci ötlete ami kicsit fiatalabb enyniért jelezzen bátran:D:D
Az akkor tényleg bazinagy.Nem szálkás?
És aszodták pocsolyaíze van.
nekem lényegében melóbajárásra kell a moci. meg nyáron 2-3 túra. maximum. többre se idő se keret:D