Van rövid crossz kesztyűm úgyhogy passzolok.Még töröm be a spyke-t.Eddig kicsit nyűgös.Nem úgy mozgok benne mint a kinyútt shoxosban az ujjak közt meg még feszül.
de miezhogy 1 milláért eladni? mikor, hány év múlva, és honnan tudjuk, h addigra mi lesz a forinttal, euróval, hitelekkel, japán motorgyárakkal... vagy azonnal akarod eladni? nem értem.
juteszembe nem érdekel egy rövidszárú, fekete-fehér, nyári, Spool kesznyű?
Olyan méretű kézre való, mint az enyém meg a tiéd, de nekem kicsit bő. szerintem a te kezed pont kitöltené.
Én meg vennék egy szűkebbet.
(A "hosszú" kesztyűm az pont jó, előre félek mi lesz ha elhordom...)
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy lenne egy nagyon jó áron lévő sv 650, amit meg tudnék venni, viszont nem tudom, hogy mennyiért tudnám tovább adni. 2008as normál állapotban van, 20.000 km van benne. most a piaci ára kb 1-1,1 millió. 1 millióért el fogom tudni adni? Mi a véleményetek? Köszi a válaszokat
Egy cimbinek az életét mentette meg a gerincprotektor.Csigolyatörést szenvedett így is és a gerincproti kettétört de ami a lényeg:Tud járni,nem kényszerült tolószékbe vagy ami még rosszabb:nem halt meg
Arról nem is beszélve,hogy volt biztosítása de a biztosító csak akkor és azért fizetett mert volt rajta gerincproti mondván:mindent megtett a saját biztonsága érdekében.
Itt találsz olcsóbb gerincprotektorokat:universal motor
esetleg innen valakié