Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy is jól eltűntél...
le vagy maradva....húsvétkor horvát van kinézőben viszont előtte két héttel lesz 577.......
Szasztok!
Nincs tervben valami 577 húsvét környékére?
Ha minden igaz akkor jól csináltam, csak már nem emlékszem pontosan, mert elég sok mindent megnéztem, hogy megfelelő nyomatékkal van-e lehúzva.
Engine sprocket nut 145 nm
Ez már az öregség.
Pestre visszafele elfelejtettunk leterni Tarnoknal a kanna miatt .
Amint jarunk arra beviszem
Hát a Waterlo Bridge sem 4 vizipaci kártyázik.
Pontosan.
de a kislánckerék nem biztos, hogy littleláncwheel....
A Nm angolul is Nm.
Onnan néztem, csak azért kérdeztem mert angolul volt és hogy biztos, hogy jót néztem-e.
Ja, hogy aszerint tetted?...akkor nyilván jó, nem kötözködni akartam csak érdeklődni..
Mennyivel kéne egyébként? Angolul van remélem jót néztem, ha hazamegyek megnézem.
Már nem emlékszem, van otthon egy nyomatéktáblám onnan néztem ki, most meg se tudom nézni mert nem otthon vagyok.
A kislánckereket.....
Mármint milyen nyomatékkal?
persze, fizetheted az egészet és én akkor maradhatok...
Jól teszed......láttunk ma pár műmájert a cseszneki kanyargóson.....az autósoktól csak rosszat lehetett hallani és persze azt, hogy minden motoros egy fasz.......oszt egy rendőrautót odahívtak a parkolóba...
olyan opció van hogy csak a lányaiddal?

(magas laszti volt,bocsi )
így igaz, nem száguldozok 130 km/h-val szoktam menni ahol tudok és merek is. eddig odaértem mindenhova ahova indultam és haza is.
Holnap kocsival átugrunk a Párkányi termálba a lányokkal feredni....aki akar jöjjön...
Nem lehetsz az a vágtázó idegbeteg.... ...igaz a másik kolléga sem volt az..
nem csoda vagy mégis csoda ? , de az enyém is ennyit eszik százon igaz az is 2008-as és 4 gyertyás