Valaki tudna nekem segíteni 04 -es sv 650 vezérműlánc milyen árban van és hány km -er után szokták cserélni?
Szerelőnél általában milyen költséggel jár egy ilyen csere,valami mást esetleg kell vele együtt cserélni.
Előre is köszi.
A szívás a tartó konzolokkal volt.olyan mintha összement volna az idom,pedig az lehetetlen.Úgyhogy a tartók kicsit túl lettek méretezve.Pedig nagyon profin cnc vel lettek kivágva frankó élek vannak rajta és peremezett menetes hüvely van benne,így nem kellett az anyákkal bajlódni.
Amugy ha lefoglalt motor akkor lehet, hogy nincs meg a kulcs... ki tudja mennyire volt egyuttmukodo a tulaj...
Bar azert is veszelyes az ilyen, mert altalaban nem tartjak karban az olyan motort, amirol tudjak, hogy a bank vinni fogja elobb-utobb...
Hát mondjuk olyan májusig, amíg beindul a szezon, piac...ne álljon benne 1 évig azért de jó lenne minél hamarabb... a kérdés, hogy ez kelendő modell-e vagy sem szerintetek? És még 1 kérdés. Ha nincs meg a kulcs a mocihoz, de tutira a tulajé(bank), akkor miket és mennyibe kerülne kicserélni a gyujtáskapcsolót? találtam 15-20ért bontottat, de hallottam oylat is, hogy elektronika csere/ programozás... valaki tud ilyenre konkrét példát, hogy történt ilyen?
Valaki tudna nekem segíteni 04 -es sv 650 vezérműlánc milyen árban van és hány km -er után szokták cserélni?
Szerelőnél általában milyen költséggel jár egy ilyen csere,valami mást esetleg kell vele együtt cserélni.
Előre is köszi.
Nem tud valaki eladó gyári SV 1000 dobokat? Illetve cserébe tudnék felajánlani 2 db karbon sport dobot (szintén 4 csavaros)
Üdv
Amúgy:
Normális futómű+fék kéne,egy kellemes blokkal.Csak senki nem venné.
(Am szerintem a CBF500 pont ilyen,de nincsen vele hpsszútávú tapasztalatom)
(illetve BÚZA IMPORTŐR)
persze nem lenne rá igény,mert itthon faszhosszabbítás miatt veszik a motorok 80%át...egy SVből meg az 1000res is "ciki"...
Igaz akkor meg sokan vannak.
Bar azert is veszelyes az ilyen, mert altalaban nem tartjak karban az olyan motort, amirol tudjak, hogy a bank vinni fogja elobb-utobb...
És minden tiszta.