Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha cserélem akkor mindent.HA.
jóú ez!Le ne cseréld!
Ezt adta ki.
Majd lesz arrow.
józsi úr
Viszont a yoshi
Bódis az utolsó
A gödöllői vizsgabázisra gyárival vinném.Ne idegeld magad e miatt van két gyárim.Max addig az lesz rajta.
a vizsga állomáson mindennel szaroznak ami nem e jeles+műbizonylatos.
Rendőrök meg...terület válogatja
Sziasztok
Most néztem ugyan ezt a Yoshimura-t a mocimra, de mivel jelen pillanatban is egy "E" nélküli dobom van, csak már úgymond halott, ezért nem nem döntöttem el, hogy megvegyem-e vagy sem! Van valkinek tapasztalata, hogy a Yoshimura-kkal mennyire szaroznak a rend-, illetve a vizsgaállomások őrei?
Ha fejjel lefelé teszed fel, már jó is!
Pont erre gondoltam.
Ezen van E,csak fordítva.....
Azzzzzz nekemsincses.
Bár van rajta pár japán írásjel..................az nem jó?
A Yoshidban van E?!?
......csak E bötü nuku....asszem......
Amiket hallottam SV-n és szépen szóltak(nálam ez a sorrend):Termignoni,Yoshimura,Giannelli,Martin,TwoBrothers,Bodis.......
.......................ha majd lesz felesleges zsetonom.......
Legyen finster.Szép is és jó a hangja.
Rolinak Finstere van....úgy emlékszem....
Valamikor lehetne.................csak az a hosszú egyenes odáig.............elalszom.
szervezhetek nektek tankolós túrát, Csap, Ungvár, Beregszász célállomással, ismerkedünk a helyi kultúrával(jattolunk katonának rendőrnek) bevásárolunk ocsó piát ruhát cigit és jövünk. mit szóltok?
Avval nem jutok messzire.
de tudod mit a tankba viszek neked belőle, ami marad míg innen felérek az a Tiéd!
10litert lehet kannában, azt is kocsival... még írják a kilométeróra állást is..
Hozzál egy utánfutónyit.Oszt közösen elpuffogjuk.
azon gondolkozom kirándulok egyet külföldre megtankolni a gépet. ukrajna, románia, szlovákia. ukiba legolcsóbb a benzin de annyira nincs sok látnivaló