Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Srácok ennek a dobnak SV 650-n milyen hangja van? Vagy van vkinek tapasztalata erről a dobról?
Egy hete jöttem haza az 1000-essel végig pályán 150-160-nal és így volt 6.1 a fogyasztás. Jaa és klímával :)
ebayen próbáld esetleg. Törött motorokról lebontják, de nem biztos hogy a szín megfelelő lesz és akkor fényezni kell. Ha gondolod tudok segíteni benne.
A plexi az suzuki szalonban rendelés útján tudod magadévá tenni.Elég hosszú pályafutásom alatt 1x sikerült használtan vennem.
Tehát nem egy túl elterjedt............mindenki a motorral együtt adja el.
kösz kiprobalom ......
Igen .. igy lenne a normális , de nálunk nincs olyan akinek van sv hez programja ....már rég elakartam vinni debrecenbe vagy pestre... csak idö és penzhiány... pedig szeretem ezt a dögöt...
Köszönöm..., mennyi egy ilyen tps ,most tankoltam 6 liter 100 as oktán számut.. abba hagyta... valaki tud valami szüröröl ami a tank es az injektorok közt van ?Még megprobalom az injektor pucolo adalékot aztan passzzz......
A konzol nem gond.Vízvágón melózok,olyan vágom ki,amilyenre akarom.

A plexi része lenne érdekes!
Hát... Én úgy vadásztam össze. Nehéz ügy. Amúgy meg konzolt is kell hozzá venni, amúgy nem tudod felrakni. Ha jól tudom 2006-tól extraként lehetett rendelni hozzá. De lehet hogy korábbtól.
Valaki tudna segíteni,hogy hol lehetne beszerezni ilyen szélterelőt?
Mindenképpen írd bele!

Én majdnem leestem a székről!

KEMÉNY!
Köszi!
5-6
Sziasztok!

Jövőre szeretnék venni egy 1000-es SV-t.
Az lenne a kérdésem hogy ha szépen megy vele az ember túrázásnál,milyen a fogyasztása?
Köszi a válaszokat!
huwazze,
jobbulást,
hogy sikerült?
Ha felül van akkor naná combig gipszeltek.
Ennyi idő alatt az izmok talán nem esnek össze.............nekem 8 hét volt és felire ment össze a vádlim................bár az nem olyan baly eredeti méretben állítolag jollakik belőle egy egész kanibál család.
Köszi a kimerítő választ! Így fogom csinálni,és ha véletlen bennem is profi olajleeresztő lakozik,legfeljebb még öntök bele!
A gixxerhaccáz topikban a minap olvastam a tuti leengedési trükköt.

Mikor lecsöpögött az utsó csepp is beindítod 1-2 másodpercre és ha kiharákolta az összes nedvet lehet feltölteni gyári száraz feltöltésnek megfelelően.

Zavarja az ipsét ha bennarad régi olaj.

Dobtam egy hátast.
Palyanap.
Végre valami amihez van tehetségem. Bele is írom az önéletrajzomba
Igen, ezek szerint tehetséges olaj leengedő vagy

Én a manualból néztem ki én annak hiszek. Sorry.

Amúgy meg úgy is beleönti az ember a 2.9 litert és beindítja, hogy kicsit járjon 1-2 percet, majd ezután ellenőrzi az ablakon, hogy mi a szitu és ha ott még nagyon kevés van, akkor nyílván ráönt egy annyit, amennyi kell. De nem nagyon hiszem, hogy a butaságot írnak a service manualba.
Mi történt?
Akkor nekem mindig nagyon jól sikerült leengedni az olajat mert 3,3 lityi mindig belement. Igaz döntögettem nem keveset és megvártam az utolsó cseppet is
Én Motult használok és nem tudom milyen az ha jó vagy rossz az olaj . Két szempont a lényeg bármit is öntesz bele (szerintem!):

1. 6-8000km elteltével vagy 2 év után CSERE!
2. A terhelésnek megfelelő SAE, API terhelési index száma szerepeljen a flakonon, a szervízkönyvben megadott számok valamelyikéből. Nem elég az, hogy 10w40, 10w50, stb.