Nekem a cbr-en volt hasonló. Melegen elég gyatrán tekert az önindito. Néha azt hittem át se fordul 😆 kapott uj szénkefét, meg megpucoltam a réz felületeket. Azota jol teker.
Szia urak olyan gondom merült fel hogy rendesen indul a motor leállitom kb 5 -10 perc simán indul de ha több idő telik el akkor nehézkesen indul de ha húzok szivatot azonnal robban szivattyú nyomást még nem mértem valakinek valami ötlet köszi
Hali!
Ha a szivattyúval lenne gond akkor mindig gond lenne. Nem lenne olyan, hogy rövid állás után jó, hosszú állás után rossz...
Mióta hallottam az Oszi motorját indítani(úgy teker mint egy sor4), minden indítási nehézséget arra vezetek vissza, hogy nem teker elég gyorsan az önindító. Ami lehet akksi probléma, vagy önindító probléma.
Önindítót nem nehéz felújítani, pont folyamatban van nálam is.
Youtube tele van videókkal róla.
Oszt ha nem ez a baj, akkor bocs. 😅
Hali urak olyan hiba jelenség van hogy beinditom jár a motor teljesen jól működik leállitom 5 -10 perc indítom indul rendesen de ha több idő telik el akkor már hosszabban kell tekertetni de ha viszont húzok neki szivatót azonnal robban mi lehet a baj a szivattyút mèg nem mertem merre lehet a hiba
Sajnos el vagyok csúszva mindennel is mostanában, ezért a késés. De az első verzió már kész, pár dolgot még kisimítok a héten, és pénteken 18:00-kor fent lesz, ígérem 🙃
https://www.kepesmotor.hu/bont...
Én a nyomásszabályzó szelepet ellenőrizném. Ugyanis azt tartja meg a nyomást indítás után, h könnyebben induljon.
Ha a szivattyúval lenne gond akkor mindig gond lenne. Nem lenne olyan, hogy rövid állás után jó, hosszú állás után rossz...
Mióta hallottam az Oszi motorját indítani(úgy teker mint egy sor4), minden indítási nehézséget arra vezetek vissza, hogy nem teker elég gyorsan az önindító. Ami lehet akksi probléma, vagy önindító probléma.
Önindítót nem nehéz felújítani, pont folyamatban van nálam is.
Youtube tele van videókkal róla.
Oszt ha nem ez a baj, akkor bocs. 😅