Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ennyit sikerült megtudnom a TL-ről.
Mit szeretnétek a motorral?
Szia! Igen, Ácson van. Használtautó.hu-n van hírdetve. Most nemrég beszéltem az eladóval, még megvan. Mert tegnap, amikor elmentem megnézni, azt mondta megy még valaki megnézni, de mégsem ment.
Itt van Ácson??
Hát mostmár elmegyünk megnézni!
Ez a valaki nem TL fan, szerintem azt sem tudja, hogy van ilyen weboldal. Ez csak egy ismerőse volt annak a srácnak, akié a TL. És mivel a tulaj meghalt, ezért a család megkérte, hogy rakja rendbe a motort(a srác azt állítja magáról, hogy szerelő), hogy el lehessen adni. Ez a "szerelő" srác azt mondta nekem, hogy igazából nem sokmindent tud erről a motorról, mert a gazdája alig használta. Az árát úgy lőtte be, hogy megnézte, milyen TL-ek vannak eladóak, és mivel szerinte ebben a többihez képest nagyon kevés a km, ezért rakta ki 1 misiért. Ma próbálkoztam lekérni a motorról infót, de sajna nincs netbankom, és sajna csak úgy tudnám kifizetni azt a kurva 625 forintot. Ja, és a Te motorodról úgy mondta azt amit, hogy neki egy olyan valaki mondta, aki állítólag "ismeri" a motorodat. De mégegyszer hangsúlyozom, engem nem érdekelnek az ilyen dumák. Tisztában vagyok vele, hogy akár csak egy buta blöff is lehetett, hogy az ő általa árult motor mellet döntsek. De teljesen mindegy. Kicsit még bassza a csőröm ez a TL, ezért mindenképpen megpróbálom kinyomozni a múltját. Amennyiben kiderülne, hogy a km valós, akkor megnézetném egy olyan szerelővel, akiről én is tudom, hogy ért hozzá, és ajánlatot tennék rá. Az, hogy esztétikailag vannak hibák, azokat én is tudnám orvosolni, ahogy nézegettem nem is olyan nagy pénzből. Szóval majd kiderül mi lesz. Ha az R1-em elmegy, és ez a kevés km-es TL sántít, akkor a Te TL-ed is szóba jöhet nálam! Egyébként már régóta figyelem, Szentesen valaki árul egy VTR SP2-t is, de annyit nem akarok motorra szánni. Köszi a meghívást, ha lesz TL-em, szívesen elmegyek a talira
Ja azt elfejtettem kérdezni,hogy ki ez a kibaszott nagy”TL” fan.Senki nem ismeri .A motoromról főleg nem tud semmit.Ha gerinces ember ,akkor fent lett volna a fórumon.Messziről jött ember sok mindent modhat.Sok sikert a vásárláshoz,és várunk a csapatba.Szentesi TL1000 tali augusztus utolsó hétvégéje.Várunk az új géppel.
Pályán egyszer se volt,csak konkurenciát látot a színe miatt.Vagy azért ferdítette a tényeket,hogy álcázza az ő gépén lévő gányolásokat.Amúg aki itt fent van a fórumon,azoknak a gépeik tip-top vasak.Itt nem divat a gányolás!
Nem tudom jobb vétel-e olyan motor ami egy palytában rohadt évekig. Ebben a korban már ajándék egy 40-50ezret futott első tulajos gép, ami nem karambolos , karban volt tartva.
100-150ezer reálisabb, jopár borulassal, nagyjavitassal.
Van kevés km-es motor!
CSAK:sokáig kell keresni,kell hozzá szerencse és az aktuális évjárathoz képest kétszer annyi zseton!
Ahogy mondod, mende-monda nem mérvadó! Igen, tényleg járatlan vagyok motorszerelésben, sőt, mondhatni semennyire nem értek hozzá. Egy szóval sem mondtam, hogy értek hozzá!!! Az a fickó, akinek tegnap megnéztem a motorját, ő mondta, hogy ami neten fent vagy ugyanolyan színű 71 ezer km-es TL, azt már 2szer is megbontották, mert elég jól meg van hajtva pályán. Mondta azt is, hogy miért lett megbontva, csak nem emlékszem mit mondott, de nem gyertyacsere, meg szelephézag állítást mondott, hanem ettől komolyabb problémát. De ne lovagoljunk ezen a témán, mert nincs jelentősége.
Mi a komoly?Teló szim csere,szelephézag,szinkron,gyertya csere.Ezekhez bontani kel a mocit.Elég járatlan vagy a szerelésben,bocsi.Fôdarabhoz,még nem lett nyúlva.Mende monda nem mérvadó.Amúgy 850000 az ára.A legjobb TL szerelő (ati)nézte át tavaly nyáron,és ő állított be mindent.
Lépj túl, nem a motorodra vonatkozik
A saját tapasztalatomat írtam le.
Senkire. Csak szedtem mar szét tl-t. Semmit nem jelent a honolas szóval nem nagyon értem hova akartál kilyukadni a 100ezer km es a honolas összefüggésével.
Tényleg nem! Minden motort használnak!Ez tény! Nincs kevés kilóméter.
Akkor még nem tudtam, de pont a Borcsa motorját hozta fel az eladó példaként, hogy miért kér 1 misit a motorért. Állítólag Borcsa motorja már kétszer volt szétszedve komolyabb javítások miatt. Legalábbis ezt mondta valaki, Persze nem biztos forrásból tudom, éppen ezért nem is érdekel, hogy ha valaki csak mondja.....
Mégegyszer mondom, engem ez a TL amit ma néztem, legfőképpen a kevés km miatt érdekelt nagyon. Több 10 ezer km-es TL-eket bármikor találni, de egy 13 ezres azért már igencsak ritka, ezért is mentem oda-vissza 500km-t, hogy legalább lássam, tényleg olyan e, amilyennek hírdetik. Csakhát sajna nem
Borcsa éra vess egy pillantast. patika sarga-fekete. Tuti az övét vennem ha ilyen sarga kellene
Holnap lehet hogy lekérem a motorról az infókat a kormányablakban. Úgy tudom 2012-től már minden műszakin regisztrálják a km futást is. Az eladó nagyon győzködött, hogy a km valós. Igen, tudom, nem ismerem, mondhat bármit. Ezért is kérdeztelek Benneteket, hátha valaki ismeri a vasat.
Még a 71000 hihető...
A leírtak alapján. A letagadott futásteljesítmény már ok, hogy ne vedd meg. inkább legyen sok, amit igazol, mert akkor tudod, hogy mi van.
Igen, ez így van. Ezt mondta a srác is, akinél most van a motor. Ő szerelő, és állítása szerint már évek óta nem ment a motor, ezért ő most gatyába rázta, hogy el lehessen adni, mert a családnak nincs rá szüksége. Itt nem volt semmi bibi, mert mondta a srác, hogy 17.-én lesz a hagyatéki, és csak utána tudnám elvinni, miután a volt gazdája szüleire száll a tulajdonjog.Most csak foglalózni tudtam volna.
71ezer km, és 900?
Ismered a motort, vagy csak a leírtak alapján mondod hogy ne vegyem meg?
Miket írsz, kire haragszol, rám vagy Borcsára? Mert az enyém nem eladó, de az övé is patika! :)
Szia! én is azt mondom, meg ne vedd !