Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

125-ös TSR-hez keresek kilóméter-spirált. és fékkart. Ha valakinek lenne eladó, kérem jelentkezzen.

Üdv.
Sziasztok!

TSR 125.be Valaki tudna eladó Powerszelepet ?
használtat vagy után gyártottat vagy újat ......
vagy azt hogy hol kaphatok,,
Köszönöm
üdv
SZIASZTOK !KAYABA KAWASAKI KÖZPONTI TELESZKÓP ELADÓ KORREKT ÁRON! NEM CSAK KAWASAKIBA.....bármilyen más endúróba belerakható...
8000 FT [email protected]
Adásvételivel tudom adni, ennyi. Én 50-esként használom, még a motoros rendőr se állított meg :)
Okmányai vannak?
Hali !

Eladnám Suzuki TSR 125 motoromat. 1997-es évjáratú, jó állapotban. Külsején kisebb karcok vannak. Most vettem bele új akksit, motorja kifogástalan állapotban van, nem csörög stb.. Hűtője cserére szorul. Az ára: 155.000 Ft, új hűtővel 161.000 Ft.
Helló! nekem van egy.. .ha érdekkel ezen a számon elérsz: 06-30-827-82-82
Sziasztok!El szeretném adni a suzuki ts125x-emet.1989es.5hónappal ezelött lett fölújítva(dugó,gyürü,csapszeg,fégbetét,első-hátsó gumik).
130.000 ezret szeretnék érte de ha komolyan érdekel valakit akkor engedek az árból.Ja és adok hozzá crossbukót is ami kb fél éves.
Írtam e-mailt
Sziasztok suzuki rm 125 ös gép 1999 évj hajtokar új menyibe kerül és hol lehet beszerezni ,valaki tud segíteni.köszi
Szia! Az a hűtő a képen megvan még ? És ha igen milyen állapotban ?
Hali Emberek ! Keresek hűtőt tsr 125 -re. Bár ilyen hideg időben a fagyban, hóban nem melegszik a baba, de jön a tavasz :) Elérhetőségem, ha nem itt írsz : [email protected] vagy adok tel.számot e-mailben. Előre is köszi
Valakinek eladó TSR 125-200 BAZ megye környékén :)
Jelentkezni: [email protected]
Oké majd írsz ha kell
Rendben felírtam a címet és ha meg lesz a motor és nem tudunk vele mit kezdeni akkor írok :)
Helló
Nekem van berúgóm és tengelyem is komplet ha érdekel. [email protected]
Heló :) az ára ?
És hol található ?
én is arra gondoltam hogy lehet venni hozzá olyan tengelyt is amin a berúgó van és kicserélni vagy kibányászom valahogy a csavar szárat :D
Annyira nem hinném, ha nagyon bele lett kenve akkor egy új oldaldekni + berúgó... bontottan találsz itt a fórumon szerintem!
Heló van egy tsr 125-ös motor amit meg szeretnék venni csak annyi baja van hogy a berúgókarnak a csavarja beletört...
nagy macera lehet ezt megcsinálni ?
bocsi de már el adtam a motort
Helló! Központi teló mibe fájna?
sziasztok suzuki ts125r hez keresek hengert hengerfejet dugót és egyéb alkatrészt SOS ben elértek:[email protected] KÖSZÖNÖM ELŐRE IS
üdvözlöm henger hengerfej dugatyú érdekelne elérhetöségem:[email protected] vagy 06205306619 előreis köszönöm
Sziasztok!

Ezek maradtak, ha valami kell csörögjetek.

Megegyezünk ;)

0630/4807856
0620/8238061