Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem tud valaki Szekszárdon vagy nagyon a közelben eladó használt gumikat? Főként a következők érdekelnének: Dunlop D211/212 GP 190/60 vagy 190/65 vagy 200/55. Esetleg Pirelli Supercorsa az előbbi méretekben vagy Bridgestone BT01?-BT02? Esetleg első gumi is 120/70 D211/212 GP vagy Pirelli SC vagy BT.
Köszi!
Áhh alig van videó :) Abból nem tudok összerakni.
Ha esetleg összeraksz egy vidit, akkor valahogy elküldhetnéd
Oké! Lehet h mi sem pont 9-re érünk oda, de azért próbálunk
Jövök. Megpróbálok ott lenni. Lehet kesek 10 percet.
Ahogy sejtettem, 9 körül leszünk Szekszàrdon. De csak 2 motorral megyünk. A siofoki elágazásnál tali. Ha esetleg nem jönnél, dobj egy sms-t, h ne várjunk. 20/3908541 köszi!
Ma fogok találkozni a többiekkel, és megbeszélni az indulás időpontját, szóval ha nem gond, akkor estefelé fogok a kérdésedre "pontos" választ adni. Még azt sem tudom, hogy ki az aki nem tud jönni. Szerintem 9 körül lennénk Szekszárdon, de majd írok ha már biztosat tudok.
kb. mikor legyek a siófoki elágazónál?
Köszi !
Szerintem igen.
Merre mentek? Szekszárd, Hőgyész, Tamási?
Agip kút
Ismerem a srácot, aki árulja őket. Nem csak azok a motorok vannak, amiket kitol, hanem van ott egy "raktár", ahol tárolja őket. Nemtom meddig van nyitva a kút, de szerintem 7-ig lehet menni.
De itt van Roli száma, hívd fel, beszélj vele ha érdekel valami 30/9736301
Ezek meg az Ő hírdetései, de szerintem még van neki ezeken kívűl.
http://www.hasznaltauto.hu/partner/baja_robogo_es_motorkeresk
edes-7813
Nemtudod veletlenulhogy bajan a shel ami lehet agip kutnal milyen motorok vannak ? Illetve meddig lehet megnezni azokat?
Eddig úgy néz ki, hogy 4-en indulunk Bajáról (gsxr1000, r1, cbr954rr, gsxr600), bááár ebből 2 srác holnapra tudja csak meg, hogy szombaton meló lesz vagy motorozás.....
Kb fél 9 körül fogunk indulni Bajáról, esetleg Szekszárdon, vagy ahol Neked útba esik ott talizunk, és irány Zamárdi. Majd írj, ha így Neked jó, és meg dumáljuk a többit.
Én lehet megyek.
Sziasztok!
Szombaton, Zamárdiban lesz Bodis találkozó. Én tervezem, hogy megyek Zsolti barátommal. Esetleg ha van kedve valakinek csatlakozni.....
Miujság, Picinyeim?
Nem tudom a nevét júniusban vizsgázott ő is
Ki volt az az évfolyamtársad?
Nincs mit
Köszi Vitya,utána járok!
Nem akarom bántani,csak egy" szösszenet"!Két éve voltam nála karbi szinkronon.Volt ez egy "x" összeg.Gondolom tisztában vagytok Ti is az árakkal.Mivel most felkerült a vasamra egy sport dob,kellett hozzá fúvókákat is cserélni.Annak db/1700ft.Ez akkora munka volt,hogy egy hét kellett hozzá.Mire végre megkaptam a mocit,és fizettem,hát csúnyán leesett az állam!Azért megjegyzem,igazából nem sikerült 100%-osan megoldani neki a problémát.Tényleg jó lenne,ha már lenne egy igazi "szerelő",vagy legalább a munkájára igényes szaki!
Szia!
Szekszárdon esetleg Faragó Zsolti, ő csak cross/enduro/supermoto gépekkel foglalkozik, ha jól tudom. Telefonszámot nem tudok, de face-en Faragó Faresz Zsolt-ként van fent, mint személyi edző. Pakson lenne jó szerelő pl Gyutai Attila, de ő szezonban Adrián gépével foglalkozik, komolyabb melókat nem vállal. Én is Szilárdhoz vittem a motort, egyedül ő vállalta el, 2 hónapig volt ott, bár alkatrész ellátási problémák miatt is tolódott a vége.
Én is ezt vettem érszre nála. Nagyon jól szerel, de már kicsit sokat kér, rádaásul csak ott állt nála hetekig, mert túl sokat vállalt /vállal be néha.