A Yamaha NMAX-ból van nem csak 125-ös, hanem 155-ös is. Lehet azzal kéne foglalkozni? 3 lóerővel erősebb mint a 125-ösök, 10-zel megy többet. Csak a Honda nekem pofára jobban tetszik, a burkolatlan motorkerékpár-kormánya miatt is, meg egyébként is.
A kis csopperem szélcsendes időben, sík alföldi úton 95-96-ot tudott GPS szerint (óra szerint 99-100). Erdélyben, hegyről lefelé mentem vele valós 115-öt is, de halálfélelmem volt rajta az "úttartása" miatt. 😁 85-90-nel viszont a világból ki lehetett vele menni. Azzal is kerültem meg többször is a Balatont, az bő 400 km/ nap volt, és a PCX125 annál tuti kényelmesebb lehet szerintem.
Háááááát.... 105? 2010 magasságában szervizeltem egy 150-es Pantheon-t. 25 köbcenti előnye van ehhez képest, de 110-ig egyenletesen húzott, utána kezdett csak el elfogyni.
Nem megy rosszabbul mint anno a kis csopperem - és azt szerettem (50 éves koromban az szerettette meg velem a motorozást, előtte eszembe sem jutott volna két kerékre ülni). Csak a qrva kamionok ne lennének mindenütt... 😂
Felszálláskor / leszálláskor biztos nem csípődne be a xar derekam mint most szokott rendszeresen.... Fasse tuggya, csak elmerengtem egy robeszon is a váltós 125-ök nézegetése közben... ...bár egyelőre nagyon idegenkedem a műfajtól.
nekem nem kell
de ha kellene egyből nem lenne, vagy éppen lehetetlen lenne elérni, esetleg kurvára nem érné meg
pl napi 2x 120km kellene autózni, vagy 180 albérlet
aztán ugyanott van az ember mintha csak heverészne és néha kicsit eldolgozgat
amúgy a régi cégemhez akár holnap el tudnék menni mert mindig van felvétel, ha jól tudom 305ezer bruttó 3 műszakban az kb 200 ezer nettó, ha győrben 400 lenne a nettó akkor se érné meg odamenni, meg aztán 600 bruttót nem sok helyen adnak egy dolgozónak
mondom , napi 10órában a napi tizenöt építőiparban a pakolóembernek stabilan megvan, 22 munkanap általában összejön, akk a3kiló ok, a szakembernek napi 20tól indul, 4száz csak összejön mindenhogy
Te lehetnel a Párbajbol a genya.
http://youtu.be/SutDTIhbQ2g
Most is van,a strandkorlátkék,bar a fataroloban rohad.
Mármint hogy a gázmarkolattal nem a sebességet / gyorsulást szabályozod hanem csak a hang magasságát? 😆
300.....
de ha kellene egyből nem lenne, vagy éppen lehetetlen lenne elérni, esetleg kurvára nem érné meg
pl napi 2x 120km kellene autózni, vagy 180 albérlet
aztán ugyanott van az ember mintha csak heverészne és néha kicsit eldolgozgat
amúgy a régi cégemhez akár holnap el tudnék menni mert mindig van felvétel, ha jól tudom 305ezer bruttó 3 műszakban az kb 200 ezer nettó, ha győrben 400 lenne a nettó akkor se érné meg odamenni, meg aztán 600 bruttót nem sok helyen adnak egy dolgozónak
nőknek az 1200 már kb álom fizetés
2000 nettó az építőiparban olyanoknak van akik nagyjából önállóan tudnak dolgozni
Csak legyen motor. 😆