Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😆
Nem. Mi van ott?
A becsuletesnepper falat lettad? 😆
Akinek mondjuk makita van sok darab, nem biztos hogy át fog állni, de uj belépőknél megfontalondó, illetve akik nagy gépparkot tartank fenn és párhuzamosan akár üzembe állithatnak egy másik családot is.
Én egyetlen embert ismerek aki bevásárolt milwaukee parkot. Egy lindabos ember és pont a lindabos gép füstölt le folyamatosan. Dewaltra cserélte 😂
Namondomen,millwuki az uj makita. 😆
A milwaukee általában is jobb. Mondjuk nem egy HILTI, de azért használható ipari gép. Én makitára álltam rá hosszú évekkel korábban, akkor még az volt a hilti után a megfizethető legjobb, most se rosszabb csak tudni kell mire használja az ember. Eleve csavarbehajtóból van vagy tíz különböző specifikációval.
Ahha,mivel nem vagyok olyan tapasztalt es nagytekintelyu szakmabeli mint te marad a video.
Holnap indulj lecserelni a lomokat millwaukira.
Ahaaa, mert a videókban megtapasztaltad. Hát okés 🤷🏼‍♂️
Nem,a milwaukee szerintem erosebb es jobb a dewaltnal is,szinte mindig lenyomja a dewalt,makita gepeket ilyen lehetlenhosdzu vastag csavarok gyors betekereseben hosszabb ideig is birja.
Parkszajd az emlitesre se melto.
Szerintem dobd a maakitat es allj at millwukira mert mindenben jobb,premiumabb es erosebb.
De tenyleg.
Jaaa tudom tudom, ez a legjobb gép a világon 🤷🏼‍♂️
Ühüm,14-30 Nm,akku es tolto nelkul.

Ezt meg 25 ert ket akkuval toltovel furokkal vettem.35 Nm.
Erosebb?
Igen.
Mi már megtanultuk hogy amivel dolgozni kell, az jó kell legyen és nem olcsó.
Ezek a gépek pénzt hoznak, minél könnyebb vele dolgoznom és minél megbízhatóbb, annál több pénzt hoz.
https://zakanyszerszamhaz.hu/a...

Azért na… 12ezer… nem olyan megfizethetetlen a minőségi gép sem csak előre ki kell találni melyik márkát választod 🤷🏼‍♂️
Ma mar nem,de hetvegen tuti lemerem az egy kategorias gepeket.Mondom,van alapom mert mindkettovel dolgozom.tippelnem kene aszondanam neha megszagolsz par psrkszajdot,de dolgozni nem dolgozol veluk.
Megint kezdődik a kiforgatás. Azt írtam egy dewalt ugyanekkora teljesítménnyel kisebb. Vagy ugyanekkora méretben erősebb. Nem mondtam neked mi kell. Tényt írtam.
Tehát egy dewalt gép ilyen erős csak kisebb.
Mennyert?
Es kell nekem 70-100Nm?
A cardo ágyak sarokpontjai bükknol vannak,a legyakoribb 3,5x35-ös facsavarjait nem egyszer beltortem egy ezeknel fele Nm-es kis geppel.
Konkretan a kisebbik fekete 60Nm-es kifordul a kezembol akkorat tud kuldeni a kezemen ha megakad.
Miafadznak?
Nem acsolok tetot ahol forshnerrel kell atfurni a 20 centis gerendat.
de nem mindig kell az erősebb, nekem a 30nm is elég lenne csak legyen kicsi könnyű meg a 20v akku legyen hozzá
15-24mm tészta golyókat fúrogatok vele legtöbbet
Akkor ugyanekkora de erősebb 🤷🏼‍♂️ Nekem mindegy honnan nézzük. Gugliba gyorsan beírtam, 70-100Nm… nem 80.
Ket lada dewalt van hasznalatban,kisebb nagyobb mindenfele.Nem kisebbek.
Azért egy 18V-os dewalt nem nagyobb, sőt lehet kisebb ugyanez a teljesítmény mellett. Persze a fejlődésnek ára van.
Nekem valahogy az jött le mind a két videóból hogy olyan mint amennyibe kerül 🤷🏼‍♂️
na majd meglátjuk
az a baj hogy bőszen ugatnak a boltosok ha ki van bontva a gép, nem tudom miért nincs kitéve egy tesztnek, legalábbis nálunk nincs
tudom hogy nem lesz kis cuki fúró, de ne legyen akkora nagy dög mint az ütvefúró, ha ennyi erő kell akkor ott a villanyos
ennek az ősét akarom kiváltani a lidl fúróval
https://www.emag.hu/steinhaus-...
Tehat,az elso videoban a 2:53 tol referencianak hozott 5 fok felett mukodo ket eve vett lehet a mostani akku nelkul arult.
De csak tippelek.
A nagy 20v akkusok sose lesznek kis kezreallo mutyurok.
A dewaltban sem azok,csak a markolatba tolhato kisebb akkusok igazan konnyu kezes gepek minden gyartonal.
valamivel el kell adni a szart......
amúgy ha mer 5 év garit adni akkor csak nem lehet olyan alja még ha dupla árban is van mint az alin

amúgy a céges bosch sarokcsiszoló a fasorban sincs a lidl sarokcsiszolóhoz, az a csiszoló egy brutál, a 8ah akkuval mindent is elvág
nekem nem kellene ingyen se mert szar érzés megfogni is, de akkor is brutál a cucc